Nogomet

Tatin sin

Aside Banners

Sve se može kad tata plaća?! Evo kako je mladić koji nikad nije igrao nogomet postao dio postave nogometnog kluba

Piše , Objavljeno

Izvor: Canva/Screenshot/Usti nad Labem

Sve se može kad se hoće ili kad imaš bogatog tatu?

22-godišnjak koji nikada nogomet, postao je dio postave profesionalnog nogometnog tima Usti nad Labem.

Češki trećeligaš FK Usti nad Labem potpisao je igrača, studenta prava i zaposlenik Viagena, tvrtke za nekretnine predsjednika Pemysla Kubana.

Martinova jedina poveznica s nogometom je povremeno igranje FIFA-e, ali uz pomoć tatinog novčanika ostvariti će svoj san i na 10 minuta postati kapetan profesionalnog nogometnog kluba.

Kako bi njegov sin „odigrao“ 10 minuta, Martinov tata nogometnom klubu platio je oko 20 000 eura, prenosi sportbible.com.

„Nikada nije igrao nogomet. Samo FIFA-u, koliko ja znam. Međutim, ne vidite  500 tisuća čeških kruna svakodnevno. Ako mi netko da ovoliki novac, pustit ću bilo koga da igra. Sam je rekao da bi volio igrati, a onda je nazvao njegov tata i stvari su se tako pokrenule. Sada prilagođavamo ugovor s Martinom, a navijači će ga vidjeti već na našoj prvoj domaćoj utakmici, zasad samo na klupi“, rekao je Kuban.

Iako su mnogi nogometni fanatici podijelili svoje nezadovoljstvo ovim potezom, većina navijača kluba  „nema problema“  s njim te ga smatraju „win-win“ situacijom, prenosi idnes.cz.

Bez obzira na to što mislite na ovaj urnebesan „transfer“, mora se priznati da je ovaj trećeligaški nogometni klub odličan u promociji jer ovo nije prvi put da su svojim „nesvakidašnjim“ odlukama uhvatili pažnju javnosti i medija.

Prije samo nekoliko godina klub je podijelio tisuću besplatnih sezonskih ulaznica te angažirao miss Češke, Valerie Herianove, kao reporterku.

TAGOVIFK Usti nad Labem Martin Podhajsky nogomet Pemysl Kuban tata platio mjesto na timu urnebesan transfer