Sport

u splitu vruće!

Aside Banners

Svi pričaju o ovoj nogometašici Splita: “Zovu me Kim Kardashian u mojoj državi”

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram

Ženski nogometni klub Split je ovog tjedna u medijima ponajviše zbog svoje atraktivne igračice koja je s razlogom okupirala medijski prostor.

Sonia Maria O’Neill Caroli je rođena u Kanadi, a za svoj nogometni put je izabrala igrati za reprezentaciju Venezuele. A u klupskom nogometu? Nakon igranja za Glasgow Rangerse je odabrala Split, zbog ponovnog igranja sa Stephanie Bukovec koju zna još iz djetinjstva u Torontu.

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju je izjavila kako se u ženskom nogometu susrela s brojnim problemima za koje vjeruje da ne postoje u muškom nogometu. Jedan klub ju je tražio da objavljuje isključivo nogometne fotografije – iako njezine fotografije uopće nisu eksplicitne.

Voli jesti ćevape i fuže s tartufima, a jako je popularna u Venezueli iako je tamo baseball najpopularniji sport. Venezualanke su jedne od najljepših zemalja svijeta pa bi se moglo reći i da im je natjecanje za Miss Universe najpopularniji sport, a Sonia je za Slobodnu izjavila kako se brojne žene u Venezueli podvrgavaju estetskim zahvatima. I dalje ističe kako su Splićanke predivne žene.

Cilj joj je pomoći Splitu s plasmanom u Ligu prvaka, a mi im želimo sreću.

Sonia Maria O’Neill Caroli (Izvor - Instagram) 15
Galerija

Sve fotografije su preuzete s Instagrama @soniaoneill_

Svi pričaju o ovoj nogometašici Splita: “Zovu me Kim Kardashian u mojoj državi”