Sport

loloseum

Aside Banners

Talijani žele da se meč između dva gladijatora, Muska i Zuckerberga, održi u rimskom Koloseumu

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Talijanska vlada navodno je kontaktirala Marka Zuckerberga o mogućem UFC meču protiv Elona Muska u legendarnom Koloseumu u Rimu.

Navodno su i Elon i Mark uzbuđeni zbog mogućnosti da se meč održi u Koloseju.

Prema pisanju TMZ-a, ministar kulture nedavno je pristupio Zuckerbergu s idejom da se ovaj povijesni meč održi na povijesnom mjestu.

Prema istim izvorima, Zuckerbergov tim proslijedio je poruku predsjedniku UFC-a, Dani Whiteu, koji je potom kontaktirao ministra.

Koloseumu nije ono što je nekoć bio. Veliki događaji nisu održavani unutar njegovih drevnih zidina stoljećima, a kazalište može primiti samo nekoliko stotina gledatelja s privremenim sjedalima.

Sir Paul McCartney izveo je intiman humanitarni koncert u Koloseumu za 400 ljudi koji su platili do 1500 dolara po osobi 2003. godine. Osim toga, svi ostali koncerti održavani su izvan strukture.

Nije jasno hoće li se borba između dva tech giganta održati unutar ili izvan Koloseumu. Kad je već takva situacija s Koloseumom, što grad Pula i pulska Arena čekaju?

Navodno su i Musk i Zuck potpuno posvećeni ovoj borbi te pregovaraju o detaljima borbe s Danom Whiteom više puta dnevno već više od tjedan dana.

Glavna prepreka bi mogla biti značajna razlika u visini i težini između ova dva “borca”, ali oba muškarca ne pokazuju da ih uopće umara ta razlika.

Svaka čast Italiji na ideji iako nas malo boli ideja da će Zuck i Musk dobiti priliku boriti se u ovom maestralnom zdanju, a prave legende MMA-ja to nikad nisu dobile.

TAGOVIborba dana white Elon Musk jiujitsu koloseum Mark Zuckerberg MMA rim ufc