Sport

dios waiters

Aside Banners

U NBA finalu su Miami Heat i Lakersi, a ovaj igrač će osvojiti naslov prvaka bez obzira tko pobijedi

Piše , Objavljeno

Inače je nemoguće ikom zajamčiti prsten kada dođe do finalne serije, nikad ne znaš što se može dogoditi. Osim ove godine. Ove godine znaš da će Dion Waiters osvojiti prsten prvaka.

Dion Waiters je ovo savršeno odigrao.

Sezonu je počeo u dresu Miami Heata, a s Lakersima je potpisao ugovor 6. ožujka. Bio je dio i jedne i druge momčadi kroz sezonu te će osvojiti prsten prvaka bez obzira za koju momčad na kraju ispucaju konfete i proliju šampanjac.

Čak bi mogao biti i dvostruko plaćen – svaka momčad koja se dokopa playoffa ima određen budžet za osoblje i igrače koji više nisu dio momčadi – jer je moguće da su te sezone bili važni za uspjeh cijele ekipe. Možda igrači Heata neće glasati da daju dio novca Waitersu, ali se nadamo da hoće jer bi to bila jedna vrhunska priča.

Dion Waiters može natrpati protivnički koš kada god to poželi, samo što se nekad ispriječi ni manje ni više nego Dion Waiters. Nije ispunio svoj potencijal, a dovoljno ti govori činjenica da je ove sezone čak triput suspendiran od strane Heata, jednom zbog incidenta s ediblesima. Znamo da znaš što je to, nemoj glumiti. Svejedno mislimo da je puno dao Miamiju u posljednjih nekoliko godina i da bi mu mogli dati još keša iz stipendijskog budžeta – just for the fun of it.

TAGOVIdion waiters la lakers miami heat nba nba finale nba playoff