Mix

UFC zvijezda odgovorila na bogatu ponudu Jakea Paula za sparing nakon optužbi za namještanje mečeva

Jake Paul i Paddy Pimblett - potencijalni boksački meč
Jake Paul i Paddy Pimblett - potencijalni boksački meč Foto: Youtube Screenshot / Twitter
Paddy Pimblett je super lik. Baš smo ga nedavno spominjali u kontekstu UFC-a i Youtubea, s obzirom da sve češće snima vlogove koji prate njegov život, trening i prehranu. Tim potezom je polako zašao u teritorij Jakea Paula — koji pak sve više zalazi u svijet kontaktnog sporta.

Pimblett je nedavno istaknuo kako mu je pobjeda Jakea Paula protiv legende UFC-a Andersona Silve sumnjiva.

„Moram priznati da Jake Paul toliko trenira da bi vjerojatno mogao pobijediti neke profesionalne boksače. Ima neograničena sredstva, ne mora raditi ništa drugo, ne mora ići na posao, sve što radi je boksanje. Ima najbolje trenere, nutricioniste. Jake Paul uopće nije toliko loš sada iako mislim da su mu borbe namještene.”

Paula je ovo itekako bocnulo. Odmah je reagirao videom koji možete pogledati ispod.

Izazvao je Pimbletta na sparing borbu, čak je obećao kako će poslati privatni zrakopolov po njega kako bi Pimblett došao u Portoriko na sparing-meč od 5 rundi. Boksanje je u pitanju, naravno. Paul izaziva MMA borce na boksačke mečeve, kada će neki boksač doći na red?

U slučaju da ga Pimblett pobijedi, Paul obećaje kako će mu dati milijun dolara. Ali mora se priključiti Paulovoj organizaciji United Fighters u slučaju poraza.

Pimblett je reagirao sa ozbiljnim komentarom za TMZ sports.

„Naravno da sam zainteresiran, ali sam pod ugovorom s UFC-om, Jake je sve ovo rekao iako sigurno zna da se borim idući tjedan. Kao da ne zna da se borim idući tjedan, a zove me u Portoriko.”

„Dođi idući tjedan i ponesi milijun dolara u vreći i sparirat ću s tobom.

27-godišnji MMA borac iz Liverpoola je dodao kako je od četvrtka na ozbiljnom kalorijskom deficitu kako bi ostao na 77 kilograma i težinom zadovoljio kategoriju u kojoj se natječe (što Paul zna jer uvijek izaziva manje od sebe).

„Ako želi sačekati nakon moje borbe u ponedjeljak, u Vegasu sam do utorka. Tad ću biti na 84, 86 kilograma. U tom slučaju sam za!”

Sada čekamo odgovor Jakea Paula.

Ovo je meč koji bismo voljeli vidjeti. Makar i kao na sažetak na TikToku. Čisto da se uvjerimo da je Paddy the Baddy dobio milijun dolara.