Sport

Kakva će to biti noć

Aside Banners

Ususret povijesnom UFC 205: Conor i Eddie Alvarez se nabacivali stolicama, ženskice se skoro pokefale

Sudeći po press konferenciji za nadolazeći UFC 205, možemo očekivati show koji nikako ne bi trebalo propustiti!

Piše , Objavljeno

UFC se napokon uspio dočepati New Yorka, a kako bi to dostojno proslavili, Dana White je složio jedan od najboljih cardova ikada, čijih nekoliko borbi ima potencijal ući u anale ovog krvavog sporta. Fajt Tyrona Woodleya i Stephena Thompsona bi trebao biti prava poslastica za sladokusce, oni koji uživaju u ženskoj šori će sigurno sliniti tijekom borbe Joanne Jedrzejczyk i Karoline Kowalkiewicz, ali svi znaju kako je glavni fajt večeri ipak onaj između dvojice prvaka, Conora McGregora i Eddieja Alvareza. Naravno, kako to priliči dvojici pijevaca, kefaju se tjednima prije svog okršaja, a nisu propustili priliku da se sforsaju niti na posljednoj press konferenciji prije same subotnje borbe.

UFC 205: Pre-fight Press Conference – najvažniji dijelovi:

Nakon što je po običaju kasnio na konferenciju, Conor je uletio u crvenom odijelcu i bijelom čupavom kaputu i odmah rekao kako ga čisto zaboli k**ac za bilo što te zgrabio Eddiejev pojas sa stola. Publika, koja je vrlo očito bila na njegovoj strani, oduševljeno je pratila svaki njegov potez i infantilnu zajebanciju pozdravljala smijehom i navijanjem. Naravno, Eddieju se to nije nimalo svidjelo, a nije trebalo dugo da obojica ne krenu kao bijesni psi jedan na drugoga, pokušavajući baciti stolice i zahvatiti onog drugog šakom. Između njih je kao tampon zona bio jedino sam Dana White, a ako su bili ovakvi na pressici, kakvi će tek biti u ringu?!

Woodley i Thompson nisu imali nešto pretjerano zanimljiv show, a krv je ponovno uzavrela kada je došlo vrijeme za face off i fotkanje. Ponovno su iskre između Alvareza i Conora frcale kao da se roka na 10 tisuća volti, a još korak dalje su otišle dvije nabrijane Poljakinje koje su se upustile u lagano glavometanje završeno pomalo nesportskim potezom Joanne. Ako imate pola sata vremena, svakako pogledajte cijeli video, jer nema boljeg načina za nabrijati se za sitne subotnje sate nego dobra pressica!

TAGOVIborba conor mcgregor eddie alvarez MMA New York press konferencija UFC 205

Komentiraj