Sport

Živio kralj!

Aside Banners

VIDEO Objašnjenje zašto je Kralj James i dalje najbolji

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: ESPN/YouTube

LeBron James je neupitno jedan od najdominantnijih košarkaša u povijesti. Od kada je došao pod reflektore velikih košarkaških pozornica bio je gotovo nezaustavljiva sila od igrača. S razlogom nosi titulu Michael Jordan košarke. Nije Mike, ali je doša vraški blizu legendi.

Često smo se pitali kako… Kako je moguće da čovjek u 35 godini života ostvaruje takve rezultate? Najstariji MVP NBA finala ikad, predvodi u minutama odigranih u doigravanju i to su samo rekordi koje je slomio krajem ove sezone.

Kako to inače često biva, u trenutku kada smo se pitali navedeno pitanje, Bogovima internet algoritma nije trebalo dugo da nam pošalju odgovor, a tako je to bilo i u ovom slučaju.

Stigao nam je YouTube video s ESPN kanala koji u 7 minuta opisuju razvoj LeBronove igre. Kakve su mu statistike danas, a kakve su bile prije.

Zanimljiv je Jamesov proces kao i današnji rezultat ako se čitav kontekst uzme u obzir. Kralj se na najbolji način snašao u raznim košarkaškim “erama”, pronašao svoj stil u njima i uvijek bio dominantan.

Možda je zapravo ključ svega u njegovim Taco utorcima – dan kada jede meksičku hranu.

Na kraju dana nam nije bitno kako, bitno nam je da je tako (slučajna rima).

Naravno, pogledajte tu kratku YouTube ESPN prezentaciju, a ako vam to nije dovoljno, preporučujemo da bacite oko na jedan od najboljih sportskih dokumentaraca ikad u kojemu se pojavljuje Kralj – More Than a Game.

TAGOVIla lakers lebron james nba