Sport

san snova

Aside Banners

Zvijezda Manchester Uniteda želi nogometnu All-Star utakmicu – a želimo i mi

Piše , Objavljeno

Već tisućama godina imamo ovu ideju, ali nikako da ju netko pretvori u stvarnost. Nogometna All-Star utakmica. Najbliže što dobivamo ovakvoj ideji su oproštaji velikana pa se okupe sve ostarjele nogomente zvijezde.

Oproštaj Zvonimira Bobana nam je i dan danas u sjećanju, ali želimo vidjeti igrače u naponu snage koji mogu trčati više od 60 minuta. I neka utakmica bude humanitarna, zašto ne? A može biti i kao NBA, da se namlati još više novaca. Igračima bi to bila jedna dodatna utakmica u sezoni, ali utakmica koja bi unijela živosti u nogometnu sezonu. Priznanja za pojedince, atraktivnost nogometa, društveni događaj… Ne vidimo kako bi ovo uopće moglo biti loše.

Romelu Lukaku se aktivirao na društvenim mrežama, možda njega napokon netko posluša. Njegova ideja je napraviti All-Star utakmicu Premier lige po uzoru na NBA All-Star. Nije ni previše čudan tajming ove objave jer je NBA All-Star bio prošlog vikenda.

Lukaku je predložio sukob između Sjevera i Juga, ali bilo kakav okršaj ovakve prirode bi nam se svidio.

U NBA-u postoje natjecanja u zakucavanju i šutiranju trica, na nogometnom All-Staru bismo mogli gledati i slobodnjake (sad kad je fer i nema Davida Beckhama)… Također bismo mogli gledati i celebrity nogometnu utakmicu pa da vidimo kakav dribling ima Ed Sheeran, može li Skepta čuvati Stormzyja i može li Prince William zabiti glavom sada kada se ošišao na ćelavo. Toliko opcija, svaka zvuči divno. Neka netko posluša Lukakua.

TAGOVIall star lukaku manchester united nogomet sport

Komentiraj