Style

boleština

Aside Banners

5 najskupljih tenisica ove godine – nećete vjerovati koliki keš je u pitanju

Piše , Objavljeno

Uopće se više ne radi o onom da uđeš u trgovinu pa izabereš najskuplju tenisicu na lageru. Sada moraš igrati nagradne igre da uđeš u trgovinu. Ili čekati u redu tri dana da uđeš u trgovinu. Ili znati nekoga u trgovini tko će ti sačuvati komad i lagati jadne tinejdžere “ne, ne, sve smo prodali”. Ili kopati po internetu satima i pregovarati sa shady likovima iako nisi uopće siguran je li ono što on ima kod sebe prava stvar i hoće li ti poslati pravu stvar.

Ovo nije “retail” cijena tenisica, ovo je njihova cijena na preprodavačkom tržištu – a u današnje vrijeme kada svi love raritet i luksuz, to je jedino važno.

Ovo su 5 tenisica za koje ćete morati prodati neki dio tijela – ili redovito prodavati svoje tijelo starijim gospođama željnim društva. U tom slučaju, sve skidaj sa sebe, samo tenisice ne!

Air Jordan 1 “Spike Lee”

air-jordan-1-spike-lee

Cijena: 2397 dolara.

Tenisica koja je redefinirala sneaker kulturu. Ne nužno u ovoj boji, ali Air Jordan 1 je donijela novu eru u sponzorskim tenisicama među profesionalnim sportašima, a zbog Air Jordan branda – tata Mike je i dan danas bogataš iako desetljećima ne igra.

Spike Lee je također jedno od zaštitnih lica Air Jordan branda. Osim reklama gdje glumi Marsa Blackmona, dobio je i svoj model Spizike koji je spoj nekoliko Jordan modela. A zašto su ove crno-plave Jordanice posebne? U filmu She’s Gotta Have It, Spike/Mars nosi svoje Jordanice dok spolno opći s tom curom koja to mora imati. Ova tenisica ima Spikeovu/Marsovu facu na peti, prodavala se samo u Brooklynu, a cijena im je bila 300 dolara. Sad se prodaju za 2300 dolara. Fina zarada za svakog tko se uspio dokopati ovih bebica – ali isto tako, kako možeš ovo prodati?

Adidas Futurecraft 4D

adidas-futurecraft

Cijena: 2892 dolara

Ova tenisica je trebala biti u trgovinama za kraj godine, 3-D isprintana i revolucionarna, ali to se nije dogodilo. Samo 300 komada je podijeljeno facama, “prijateljima i obitelji”, a naravno da ih je većina završila na eBayu. Kada bismo mi ovako nešto dobili na poklon od prijatelja i obitelji, ne bismo se usudili to slati dalje. Možda bismo mi trebali biti obitelj ekipi iz Adidasa jer očito imamo neke moralne vrijednosti za razliku od njihovog trenutnog kruga ljudi.

Adidas Pharrell NMD Hu Race Trail N*E*R*D

adidas-pharrell-nerd

Cijena: 5185 dolara

Pharrell i Adidas. Divan kombo. Poseban par napravljen za promociju novog N*E*R*D albuma. Klinci su se doslovno tukli za ove šuze. Više krošea, više publiciteta, viša cijena.

Chanel x Adidas Pharrell NMD Hu Race Trail

chanel-adidas-pharrell

Pharrell i Adidas su dobar kombo, ali kad ti uleti još Chanel u priču, a za mjesto prodaje izaberete slavni Colette – znaš da je opako. Samo 500 parova je napravljeno, a cijena na resale tržištu im je 11135 dolara. Da, 11 tisuća i nešto sitno.

Air Jordan III Grateful

air-jordan-iii-grateful_

A brate. DJ Khaled je taj viralni lik koji kašlje tu zaraznu glazbu i daje rak čitavom internetu sa svojim izljevima. Voliš ga ili ga ne voliš. Jedan je od likova koji ima najbolesniju kolekciju tenisica na svijetu. Not bad for some immigrants.

Air Jordan je nagradio njegovu vrijednost brandu s njegovim vlastitim šuzama, a one su bile poklon nekolicini posebnih ljudi koji su kupili njegov album. Nekoliko parova je u opticaju, ali cijena im je nevjerojatna.

13250 dolara. MOLIM??? Nismo toliko oduševljeni s njima da prospemo tolike novce.

TAGOVIadidas air jordan jordan luksuz najskuplje Nike sneakerhead tenisice

Komentiraj