Style

kape za 5

Aside Banners

6 dobrih five-panel kapa zbog kojih nam je jasno zašto su modni hit

Piše , Objavljeno

U posljednjih nekoliko godina ove kape su osvojile glave i srca brojnih ljudi. Neko vrijeme nam nije bio jasan hype, ali sad totalno kužimo.

Ljubitelji šilterica sa zakrivljenim šiltom su opako bacali hejt kad su se pojavile šilterice s ravnim šiltom. Navodno je funkcija čuvanja lica od Sunčeve svjetlosti potpuno uništena. Nakon nekog vremena su ravne šilterice usvojene k’o rođene iako tu i tamo ima neki pametnjaković koji odluči iščupati “Sunčev argument”.

Ako je šilterica za čuvanje od Sunca, zašto ju Sly nosi unutra? I ktome naopako?

Nakon ravnih šilterica – pojavile su se five-panel kape. One isto imaju ravan šilt, ali su drukčije šivane od klasičnih šilterica s logotipima poznatih sportskih momčadi. Sastoje se, kao što ime sugerira, od pet panela. Ne zna se otkud dolaze – ali možemo vidjeti inspiraciju u biciklističkim kapicama, odbojci i noćnom životu Berlina.

Screenshot_6

Vidimo sličnosti s biciklističkim kapicama

Kao i svako glavopokrivalo – tako i five-panelice mogu doći u suptilnim bojama, ali i jarkim koje vam približavaju sinesteziju užitka slušanja dubstepa.

Dubstep Supremeovka

Dubstep Supremeovka – rasprodana naravno

Nama su prvi put upale u oko sa Supremeovim modelima kada ih je Tyler the Creator isfuravao dok je Odd Future bio najistaknutiji svjetski mladoliki hip hop kolektiv. Odd Future vrijeme je prošlo, ali fivepanelice su još uvijek tu (osim Supremeovih, one se rasprodaju u razmaku od nekoliko sati), a Tyler će nam ostati vječna asocijacija na ovaj predmet koji može promijeniti čitav ton vašeg odijevanja.

Bez obzira jesi li stylish lik ili skejter kojeg boli briga za modu (a svejedno će iskeširati masne pare za nove skejt stvari).

Norse Projects Loose Twill

5panel house

Jednostavna, dobra, možda bi stajala i našoj jajastoj glavi.

Cijena: 60 eura OVDJE

Hudson Supply Co. Monitaly 5 Panel Cap

Ludi smo za uzorcima pa je tako ova odmah naš favorit.

5panel hudson supply

Cijena: 40 dolara (spuštena s 80) OVDJE

MBS Union Indigo

Ova s polka točkama je napravljena u samo 36 komada, još ih imaju tri. Požurite.

5panel indigo

Cijena: 48 dolara OVDJE

Benny Gold Paper Plane

Svima treba malo više boje u životu. I uzoraka papirnatih aviončića.

5panel benny gold

Cijena: 36 dolara OVDJE

Patagonia Tradesmith

Patagoniju više volimo zbog jakni, ali s ovom fivepanelicom su napravili odličan posao jer stvarno može ići na svaku odjevnu kombinaciju. Suptilna kombinacija maslinastih tonova u kombu sa LSD-astom patagonia prišivkom? Može.

5panel patagonia

Cijena: 35 dolara OVDJE

Stussy SP16 Camp

5panel stussy

TIRKIZNO!!!!!!!!

Cijena: 30 dolara OVDJE

TAGOVIkape moda moderan muškarac odjeća šilterice stil

Komentiraj