Style

pradidas ćesme

Aside Banners

Adidas i Prada izbacili limited edition suradnju (ili ‘kako prepoznati seljanku’)

Piše , Objavljeno

Nismo neki sa svijetom visoke mode iako sve češće i češće svjedočimo suradnjama između streetwear svijeta kojem naginjemo te svijeta visoke mode. Nije ni čudno što je Virgil Abloh, jedan od najvećih dizajnerskih zvijezda današnjice, nakon svog Off-White uhvatio dizajnirati i Louis Vuitton kolekcije.

Tako su se htjeli pošlepati i Adidas i Prada na utjecaj oba branda te uvesti svatko svoje fanove u svijet “onog drugog”. Što se nas tiče (iako nas se uopće ne tiče) – nisu uspjeli.

Tko će furati ove šuze i torbu? Osobe koje pate na statusne simbole, a istovremeno na UGGsice (koje će zamijeniti Adidaskama) furaju Adidas tajice i pernati prsluk. Sorry, ovo je jako žalosna suradnja brandova u kojoj ne vidimo apsolutno ništa vrijedno – ovo su obične bijele Adidas Superstar (možda od malo bolje kože i kao “made in italy” đir) koje će svaka riba masno preplatiti.

pradidas 2

Tužno, jer Superstar su ikonične tenisice, a zbog nakeljenog Prada loga izgledaju kao fejk govno s lokalne auto-tržnice. Naravno da “modni stručnjaci” sugeriraju da ovu torbu i ove tenisice treba nositi zajedno. Auf. Proizveden je limitiran broj ovih tenisica – nadamo se da su nepropusne da se mogu za 15 godina iskoristiti za gaženje kupusa jednom kad se mlada hohštaplerica uda za lokalnu bedeviju koja pegla BMW-a s tablicama na kojima piše KR grb DAMBINHO. Kad im bude isključena struja u kući zbog visokih rata kredita za torbice i BMW-ove, bar će električni podizači stakala u BMW-u besprijekorno raditi. Za zdravlje bubrega sad više ne toliko mlade dame, navijamo da su ove Pradidas tenisice tople.

U odabranim prodavaonicama ih možeš naći 4. prosinca.

Idesh preporuka? Jebeno NE.

TAGOVIadidas prada stil tenisice