Style

daj dva para

Aside Banners

Adidas izbacio Predator Accelerator, suza nam kanula zbog sjećanja na Beckhama i Zidanea u ovim bojama

Piše , Objavljeno

A gle… Nostalgija je zeznuta stvar, nekad čak voliš i stvari koje su objektivno ružne, ali su ti bile dio djetinjstva. I samo se usudi reći jednu jedinu lošu stvar protiv Predatorica – pribjeći ćemo nasilju.

Adidas Football je izbacio ikoničku Predator Accelerator kopačku uz pomoć legendi nogometa, ali i sportskog marketinga – Beckhama i Zidanea koji su najbolje trenutke karijere proživjeli upravo s ovim bebama na nogama. Nakon kopački je uslijedio i release “za javnost”, za cestu, “za po gradu”… Prvi kombo boja se nazvao Electricity – crvena i jarkožuta su dominirale, ali sada smo dobili i onu koju oduvijek želimo. Vječni crveno/crno/bijeli kombo.

predator 3

predator 4

predator

Modernizirani dizajn, anatomski sustav vezanja, vrhunska klokanova koža (ovo nikako nije za vegane, sorry), jezik na preklapanje, veliki logo na jeziku… Ima sve, a kao da to nije dosta, Adidas je odlučio u miks ubaciti i svoju Boost tehnologiju, genijalan sustav apsorpcije šoka koji ti čak i povećava performanse jer ti vraća više energije koju uložiš u korak od ostalih rješenja adidasovih konkurenata. Volimo mi sve tenisice, članak nije plaćen (jer da je ne bismo smjeli spomenuti Nike, Umbro, Puma), ali BOOST rastura. Samo nemoj baš igrati nogomet u njima jer ćeš i ti možda rasturiti BOOST.

245 dolara za nogometne tenisice u kojima baš i nije pametno igrati nogomet? Mi smo potpuno za, streetwear svijet se nakon košarke okrenuo nogometu za inspiraciju, odobravamo.

TAGOVIadidas beckham kopačke moda nogomet nogometni predator sneakerhead stil style tenisice zidane

Komentiraj