Style

dosta rozih p**darija

Aside Banners

Adidas ponovno izbacio legendarne Zidaneove kopačke i učinio ih još boljima

Piše , Objavljeno

Danas su gotovo sve kopačke fluorescentne – i ne možemo se sjetiti kad je točno taj trend počeo, ali zasigurno nije u dvadesetom stoljeću. Pravi nogometaši su nosili crne kopačke.

Screenshot_27

Adidas je nakratko pauzirao od neonsko zeleno-žutih kopački i vratio je legendarnu kopačku u opticaj. Ime joj je Copa Mundial i prvi put se pojavila na tržištu davne 1979. godine.

Tad je brand s tri crte pripremao teren za Svjetsko prvenstvo 1982. godine u Španjolskoj. Copa Mundial su nosili Zidane, Maradona, Pele i Beckenbauer. Opako društvo, morate priznati.

“Brand ima ogromno naslijeđe, a ova kopačka se ističe među ostalima. Ponovni razvoj klasične ikone je fantastičan projekt koji nam je dopustio da ova kopačka dobije moderan dodir. To smo uspjeli s COPA SL” Sam Handy, potpredsjednik dizajna

A timeless classic. Lighter than ever. Copa SL. Available now. #LimitedCollection

A photo posted by adidas Football (Soccer) (@adidasfootball) on

U prošlosti je Copa Mundial bila izrađena od klokanske kože, ali danas klokani sretno skakuću u Australiji jer je gornjište izrađeno od sintetičkih materijala. Potplat je izrađen od nevjerojatno lakih materijala koji su dostupni i na Adidas Ace modelu kopački. Crveni detalji su dobrodošli.

TAGOVIadidas kopačke nogomet

Komentiraj