Style

baš kao zizou

Aside Banners

Adidas vraća slavne Predatorice – kako za nogometni teren, tako i za “u grad”

Piše , Objavljeno

Kad smo odrastali i počeli razvijati ljubav prema tenisicama, fokus je uglavnom bio na košarkaškim, a kasnije i na tenisicama za trčanje. Nogometne tenisice su nam uvijek bile prekričave i imale su pretanke potplate za svakodnevne aktivnosti, a kopačke su bile kopačke.

Posljednjih nekoliko godina se situacija mijenja. Uz nekoliko vrhunskih dizajnerskih intervencija proizvođači sportske opreme su učinili i nogometne tenisice nosivima u svakodnevnim situacijama, a ovdje ne pričamo o krampanju na dvorištu ili odlasku u trgovinu, već o stvaranju stila i “lifestyle” rubrici.

adidas je vratio Predator Precision, poznatije kao Predatorice, kopačke koje su postale slavne 2000. godine zahvaljujući vrhunskom dizajnu, ali i činjenici da su ih nosili Zinedine Zidane, David Beckham i David Trezeguet.

Također su poznati i grublji nabori na njihovom gornjištu koji su pomagali boljoj kontroli šuta. Osim vraćanja klasičnih kopački u ograničenoj količini, Adidas je odlučio pretvoriti kopačke u lifestyle tenisice (hvala im, iako su ) tako što su na već dizajnirano gornjište dodali UltraBOOST potplat, potplat s najnovijom tehnologijom koja opravdava klišej “hodanje po oblaku”. Također su dodali i prepoznatljivi stabilizator pete i sad ova bivša kopačka izgleda konkretno.

Koja klasika, predivno.

Adidas Predator Precision UltraBOOST su dostupne od danas, 8. rujna, na adidasovom webshipu. Cijena im je 200 dolara – a cijena je opravdana s obzirom da je u pitanju UltraBOOST tehnologija, koju je adidas razvio u suradnji s kemičarima iz poznatog BASF-a.

Želite?

TAGOVIadidas beckham nogomet predator tenisice ultraboost zidane

Komentiraj