Style

yes, please

Aside Banners

Air Jordan 35 Warrior su dokaz da boje mogu ubiti model tenisica ili ga učiniti poželjnijim

Piše , Objavljeno

Kada su izašle Jordan XXXV (to ti je 35, ako si spavao u školi kad su se radili rimski brojevi), nismo bili previše oduševljeni, izgledale su nam čudno iako su nastavile dizajnerske ideje započete s prethodnim modelom – pogotovo ovaj “most” ispod stopala.

Kad pogledaš skicu – želiš ih, tako skice izgledaju.

Kao obuća za superjunake, a NBA igrači su možda najbliža stvar superjunacima koju imamo na planetu – i snaga i brzina i letenje. Kada tenisice vidiš uživo, tu rasprava počinje.

Svaki od Jordanovih NBA “manekena” je dobio svoj colorway – Zion Williamson, Luka Dončić, Jayson Tatum su dobili svoje, ne izgledaju loše, ali nismo nijednom pomislili da ih MORAMO imati.

I onda je došao colorway Ruija Hachimure, krila Wizardsa koji koristi najprepoznatljiviju Jordan shemu boja – crnu i crvenu. Izgledaju apsolutno savršeno.

Već čitavo desetljeće prigovaramo košarkaškim high-performance tenisicama kako nisu nosive izvan sportskih terena i prilika, ali ovaj model u ovoj boji bi nam se bez problema mogao pronaći na stopalima i na gradskim ulicama.

Malo nas ova “štrafta” sa strane asocira na Pume, a sudeći prema komentarima nismo jedini. Nije ni važno, znaš da su Jordanice.

air jordan 35 2

Vidimo neke elemente ranijih Jordanica što je odavanje počasti veličanstvenoj prošlosti i to uvijek cijenimo, bar mi koji slinimo za takvim štreberskim trivijalnostima.

Spomenuti “most” se zove Eclipse Plate, tu dolazi u 2.0 verziji, navodno poboljšava odskok, stabilnost i potporu stopalima. U prednjem dijelu i stražnjem dijelu tenisice su Zoom Air mjehurići koji su već jako dugo najbolja Nikeova cushioning tehnologija.

air jordan 35 3

Nevjerojatno je što malo specifične boje može napraviti našem aparatu za odlučivanje. Veselimo se trenutku kada ćemo ih imati priliku primiti u ruke i vidjeti je li grip na potplatu dovoljno dobar i čvrst za vanjske terene jer mi smo djeca betona, rijetko smo u dvoranama. Možda i iskeširamo nevjerojatnih 180 dolara za ove bebice. Ipak se radi o vrhuncu razvoja tehnologije na polju košarkaških tenisica.

TAGOVIair jordan nba rui hachimura sneakerhead sneakers tenisice