Style

klompe life

Aside Banners

Air Jordan se bacio u proizvodnju — klompi? S Billie Eilish?

Piše , Objavljeno

Izvor: Air Jordan / Nike

2020. godina nam je donijela puno toga — globalnu pandemiju, rad od kuće, dodatni boost prodaji Jordanovih tenisica i odjeće te potpuno novi fokus na papuče i trenirke.

Jordanov brand je nekoć bio poznat po svojim sportskim tenisicama i opremi. Čak smo danas izbacili članak o novom filmu koji se bavi začecima Air Jordana, a iza filma stoje Amazon i Ben Affleck.

U potrazi za zaradom su se udružili sa glazbenim zvijezdama, ovaj put s Billie Eilish s kojom su izbacili nekoliko zanimljivih kolaboracija. Možda najzanimljivija kolaboracija dosad su ove klompe nazvane Hex Mule zbog njihovog oblika.

Službene fotografije su iscurile. Čini se kako je dizajn vrlo jednostavan te kako neće biti puno brendinga po njima.

Hex Mule 9
Galerija

Ime Billie Eilish se pojavljuje na kutiji, ali na klompama se uopće ne vidi. Nigdje ne piše njezino ime. Izgledaju čudno. Izgledaju jeftino. Izgledaju udobno. I dalje — nismo sigurni tko je ciljana publika ovog modela. Vjerujemo da u Air Jordanu znaju nešto što mi ne znamo. Jer kako drukčije objasniti nestvarno visoke prihode koje brand uspijeva zaraditi svake godine? Cijena ovih klompi će biti 65 dolara. Ne znamo hoće li biti dostupne u Hrvatskoj, ali velike su šanse da čemo moći do njih putem stranice Nike.hr. Dolaze u različitim bojama kao što su crna, siva, ružičasta i bež. Ali ako pitate žene u našim životima, nemamo pojma o bojama. Ni o obući.

Air Jordan se bacio u proizvodnju — klompi? S Billie Eilish?