Style

kad ako ne sad

Aside Banners

Ako ste ikada htjeli obrijati glavu, ali vas je bilo strah – sada je pravo vrijeme za to

Piše , Objavljeno

Ima nesretnika koji prerano u životu krenu ćelaviti pa su primorani družiti se s brijačim aparatom jer je obrijana glava u tom slučaju jedina prihvatljiva opcija. Svi ostali nemaju pojma kako izgleda njihova lubanja, ali su se to, sigurni smo, makar jednom zapitali. Možda je upravo ovaj trenutak pravi trenutak da to i saznaju?

Ušli smo u treći tjedan izolacije u kojem i dalje nema nikakve naznake koliko će ovo sve još potrajati. Tjedan? Dva? Do kraja mjeseca ili početka ljeta? Nitko ne zna.

Upravo zato je ovo doba savršeno da napravimo sve one stvari za koje nikada nismo nalazili vremena jer smo imali druge prioritete koji su se nalazili van našeg doma, kao primjerice odlaske u birtiju. Sada kada smo zatvoreni, napokon se možemo posvetiti svom unutarnjem rastu i napretku.

Ili jednostavno možemo obrijati glavu da vidimo kako nam zapravo izgleda glava. Obzirom da do brice ne možeš još neko vrijeme, a iz izolacije ne želiš izaći kao neandertalac, jedino što ti ostaje je da uzmeš stvar ili šišač u svoje ruke. U slučaju da ti obrijana glava stoji kao Dušku Lokinu perika, a to je – loše, nema mjesta za očajavanje- dok izađeš iz karantene, opet će narasti.

Čini se kako nismo jedini koji se bavimo ovom mišlju te kako je brijanje glave u izolaciji postao trend, i to ne samo među muškarcima.

Trendu se pridružio i David Beckham.

Bivši veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida jedan je od najljepših muškaraca koji je ikad igrao nogomet, a osim po nogometu i tome što je oženio jednu od Spajsica, David je poznat i po svojim frizurama koje je često mijenjao.

https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/campaign_images/webdr01/2013/5/16/11/every-david-beckham-hairstyle-ever-1-31692-1368716937-21_big.jpg

Duga kosa, kratka kosa, zalizana, na stranu, s trakicom, punđa, nema što Beckham nije isprobao.

I sada ju je ponovno obrijao.

Imamo mu samo jednu stvar za reći: Jebi se Bakame.

Ukoliko si i ti znatiželjan i zanima te kako bi izgledao ćelav, sad je pravo vrijeme da saznaš. Za sad znaš samo kako nećeš izgledati. Nećeš izgledati  kao Beckham.

S druge strane, ako je mogla Britney, možeš i ti.

via GIPHY

TAGOVIbrijanje david beckham izolacija