Style

hot or not?

Aside Banners

Arsenalov novi dres je podsjetnik na prošla slavna vremena – i cura će ti ga htjeti ukrasti

Piše , Objavljeno

Već smo izvijestili o adidas i Arsenal suradnji koja se obnovila nakon duuugo vremena. Početkom devedesetih su Topnici nosili adidasov cvijetak na prsima, a sezone 1992./1993. su imali nevjerojatan model gostujućih dresova koji su prozvali “bruised banana”.

Znaš kad slučajno ošamariš bananu i ona pocrni i taj dio nećeš pojesti? E ta kombinacija boja je bila inspiracija navijačima za naziv žuto-crnih dresova s ludim uzorcima, a danas se ti klasični dresovi mogu pronaći na ebayu i za 500 dolara.

Ako nemaš 500 dolara za klasični Arsenalov dres, sva sreća vraćaju ošamarenu bananu u opticaj kao izbor za gostujuće utakmice igrača Unaija Emeryja. I dres je sve ono što suvremeni fanovi nogometa, ali i mode žele. Glasan, kul i opcija koja će svako odjevnu kombinaciju učiniti boljom.

adidas arsenal 2

Još jedan promo video s Ianom Wrightom u glavnoj ulozi, nabrijat će te, morat ćeš kupiti dres.

Nogomet već neko vrijeme na sebe skreće pažnju u modnom svijetu – britanski hip hop i grime artisti nose dresove otkad znamo za njih, ali su i preko bare počeli nositi nogometne dresove – PSG je omiljen izbor, ali se sjećamo i Drakeovog nastupa u rozom Juventusu. Nigerijski dres je bio jedan od najprodavanijih dresova prošle sezone tako da vjerujemo da će i Arsenalova gostujuća kombinacija biti hit.

adidas

TAGOVIadidas arsenal nogometni dresovi style