Style

Nosimo Georgea

Aside Banners

ASICS i Packer Shoes izbacuju tenisice inspirirane Georgeom Costanzom

Renesansa tenisica ne bi bila potpuna bez modela koji utjelovljuje samog renesansnog čovjeka našega doba: Georgea Costanzu!

Piše , Objavljeno

Nismo nikada mislili kako će doći dan kada će George Costanza, vjerojatno najjači lik iz neke serije u povijesti televizije, postati modna ikona, ali eto, izgleda kako je došlo i njegovo vrijeme. Nećemo reći kako se tome nismo nadali, štoviše, priželjkivali smo takav slijed događaja, ali svejedno nas je iznenadilo kada su The Packer Shoes u suradnji s ASICS-om odlučili izbaciti model tenisica nazvan GEL-Lyte V “Scary Cold”. Treba vam dodatno objašnjenje? Ovaj video govori više od 1 000 riječi!

Da, složili su tenisice inspirirane Georgeovom Gore-Tex jaknom! Vidimo da ima crne kožne pete kapice te narančasto antilop gornjište, a izgledaju kao nešto što bismo mogli furati na ozbiljan izlet u prirodi, ali i u nekakav neformalniji noćni izlazak.

A photo posted by Packer Shoes (@packershoes) on

A photo posted by Packer Shoes (@packershoes) on

Tenisice su se u prodaji našle 28. siječnja, a cijena im je mizernih 170 dolara. Znamo kako ih želimo imati no vjerojatno će biti teško doći do njih. Tko zna, možda nas ovi cipelići odvedu do Tom’s Restauranta, pa ćemo moći u potpunosti ući u lik i djelo jednog i jedinog, neponovljivog Georgea Costanze!

TAGOVIasics GEL-Lyte V "Scary Cold" george costanza packer shoes Seinfeld tenisice

Komentiraj