Style

Nemoj gledati...

Aside Banners

Bojimo se da će netko ovo stvarno nositi… Štikla na štikli was the fak?

Piše , Objavljeno

O bojama i ukusima se ne raspravlja, ali što je ovo j*bote… Štikla na štikli!?

Određene ideje su stare koliko i čovječanstvo. Jedna od njih se već i u Bibliji spominje, citiramo: “Ej Abel, a da stavimo te dvije iste stvari jednu na drugu?” na što mu Abel odgovori: “Fakat dobra ideja brate Kain, totalno ćemo to isfurati. Ubijaš me sa svojom kreativom nekad, evo, nemrem (oponaša prstima pucanje iz pištolja kako bi dao do znanja da je ideja vatrica).” To je izvorni citat. Vjerujte nam. Nemojte provjeravati.

Slagati stvari jednu na drugu je stvorilo genijalne ideje. Katnice, autobus na kat, krevet na kat, stambene zgrade, burgeri s duplo više mesa, pizza na kat, torte na kat, slaganje Pringles čipsa, toplija stopala kada obučemo dva para čarapa, dukserica ispod jakne odnosno izgled filmskog coolera i tako dalje.

Naravno da postoje slučajevi gdje smo pomislili da izvedba te ideje ne izgleda dobro. Iz nekog razloga je to čest slučaj s obućom bilo kakve vrste. Dobar primjer je model od Balenciage – Triple S koje su više postale pokušaj dokazivanja nečije platežne moći, nego što je su “fashion statement”. One izgledaju kao da ste nagazili na tri različita para tenisica koje su kao žvakaće ostale zalijepljene za vaš đon.

Slično je i s Nike x sacai suradnjom iz koje je proizašao LDV Waffle model. Ležerna tenisica koja izgleda kao da ste s tenisicom na nogama obukli druge tenisice. Pravi “tenisception”. Nama to ne izgleda.

No, kao da se netko pitao: “Može li netko smisliti još lošiju ideju?”

Dobili smo još gori prijedlog – štikla na štikli.

https://tapireye.tumblr.com/post/630527459107946496/stacked-boots-by-silvia-rognoni-x-luc-aarts

Ne razumijemo točno kako bi se ovo trebalo nositi, a kamoli kako hodati u ovome. Zapanjeni smo jednako jako idejom i izvedbom. Nismo uspjeli pronaći informaciju koliko su zapravo visoke. Nama izgledaju dosta loše, ali će se sigurno naći osobe koje će… “Ovo” nositi i time nam olakšati odluku želimo li s njima imati posla.

Svakako čestitamo dizajnerima Silviji Rognoni i Luc Aartsu što su izveli svoju zamisao od početka do kraja. Vjerujemo kako će internet pričati o njima u narednim danima.

TAGOVIbalenciaga milan moda štikle