Style

svi znamo što je

Aside Banners

Čak i ekipa koja ne voli nogomet će poželjeti ove posebne Nike Air Max 95

Piše , Objavljeno

Nike Air Max 95 su inspirirane anatomijom ljudskog tijela, gornjište je dizajnirano u nekoliko panela koji uglavnom postaju svjetliji što su bliže vezicama, ali su iz Nikea odlučili malo promijeniti politiku i postaviti crnu i bijelu u repetitivan uzorak. Netko će ove tenisice povezati sa sucima, netko sa zatvorenicima, ali pravi navijači (i pravi ljubitelji renisica) znaju da ove tenisice predstavljaju Juventus.

2003. godine je Nike izdao baš Juventus izdanje, s grbom i svim popratnim sadržajima i to je odmah postao jedan od pamtljivijih colorwaya u povijest Air Max 95-ica, ali i čitave Air Max linije. Ovaj put nisu na nikoji način povezani s talijanskim gigantom iz Torina. Službeno. No svima je jasno što se događa ovdje, svi znaju čije su ovo boje. Suptilne, s “gum” potplatom – smeđom gumom koju tako volimo vidjeti na većini modela, baš su ono što nam treba u životu. Kad budemo išli na vjenčanje. Svoje.

Dolaze na police diljem svijeta za nekoliko tjedana, znamo da ih želimo iako smo ponajviše u talijanskoj ligi za katastrofalni Milan. Nema dvije zvjezdice na jeziku, tu je samo Air Max logo, ali i dalje se zna da je ovo Juventus tenisica.

Pretpostavljamo da će im cijena biti oko 200 eura – što je uobičajena cijena za Nike Air Max 95 model u vrijeme kada tek izađu, pogotovo ako je neki malo “nabrijaniji” model kao što je ovaj.

TAGOVIair max juventus Nike nogomet nogometni sneakerhead tenisice

Komentiraj