Style

poslušat ćemo

Aside Banners

Cristiano Ronaldo otkrio ljetnu tajnu stila, neugodno je u početku, ali ima smisla

Piše , Objavljeno

Cristiano Ronalda neki ljudi slave kao božanstvo ne samo zbog nogometnih postignuća, žele se odijevati kao on, neki su čak počeli i piti Herbalife bučkuriše zbog njega jer je čovjek fizička manifestacija grčkog poluboga. Njegov Instagram puca od luksuza.

Mi baš i nismo fanovi njegovog stila odijevanja jer nas previše podsjeća na likove koji svoj automobil presvuku u crni baršun i koji nose one nogometaške Lacoste torbice kakve nose i ZET-ovi kontrolori.

Ali nas je ohrabrio da riješimo svoj problem…

Drinking my tea and reading my book???

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Mislili smo da su ove čarape samo za djevojke koje nose balerinke ili štikle, ali je ispalo da ih mogu i muškarci nositi.

Ono što najviše ne volimo ljeti su čarape koje vire iz najbrutalnijih tenisica koje imamo. Čak i stopalice vire jer su tenisice sve niže i niže, barem one na koje se mi ložimo. Počeli smo uzimati premale stopalice (par brojeva manje od broja našeg stopala) kako ne bi virile iz tenisica, ali problem je samo napola riješen.

Nevidljive stopalice su way to go očito! Ako može Cristiano, možemo i mi. Samo – kupit ćemo ih na netu, neugodno nam je ići u trgovinu kupiti išta slično. A i ne znamo gdje se mogu kupiti.

Ono gdje je Kiki Ronaldo fejlao – nevidljive stopalice trebaju biti nevidljive – skrivene cipelama ili tenisicama, a ne uočljive da ih cijeli svijet vidi. Sva sreća da je fejlao jer nam je sad malo manje neugodno pomišljati na no-show čarape kao rješenje za tople dane.

One nas čuvaju od žuljeva i znoja, a i jako su rijetke tenisice koje je u redu nositi bez čarapa – kao Nike Air Presto ili Adidas Boostice neke.

Mi na Ideshu smo tim “Uvijek čarape”! Makar i nevidljive.

TAGOVINike ronaldo stil tenisice

Komentiraj