Style

air max

Aside Banners

Daj nam sve što je retro – Nike vratio svoj stari logo na omiljene nam tenisice

Piše , Objavljeno

Air Max 95. To su ti one tenisice na koje očevi okreću očima, a majke jauču u bolovima jer želiš tenisice za čiju cijenu možeš kupiti 5 Lottosica. To su ti one tenisice zbog kojih se djevojke prijete da će te ostaviti. To su ti one tenisice zbog kojih ti stranci daju 10 godina manje kada ih pitaš što misle koliko godina imaš. I nije nas briga. Stvarno nas nije briga.

95-ice su tolika divota, inspiracija je pronađena u ljudskom tijelu, kralježnica, rebra, živci, koža. Pogledaj ih izbliza i izdaleka, uvidjet ćeš gdje se krije ljudsko tijelo u ovom remek-djelu.

air max 9555

Starimo pomalo. Sjećamo se stvari koje neki klinci nikad nisu ni doživjeli. A osjećamo se da smo i mi dalje klinci. Tako se sjećamo i Nikeovog starog loga koji je predstavljao Nike Sportswear i zvao se Swoosh Pinwheel. Sastavljen od gomile Nikeovih kvačica. Napokon ćemo ga dobiti nazad i to na ovoj savršeno obojanoj verziji 95-ice.

Osim Pinwheela na jednom od slojeva boje, logo se našao i na jeziku. A mi smo našli sreću. Uzimamo ih čim budu u kvartu. Ne s nečijih stopala, to smo nadrasli.

TAGOVIair max 95 Nike sneakerhead style tenisice

Komentiraj