Style

vrhunske

Aside Banners

David Alaba i prekrasna Lena Gercke reklamiraju Oktoberfest Adidas tenisice otporne na… pivo

Piše , Objavljeno

Adidas se i ove godine vraća s novim modelima kako bi proslavili najveći festival piva na svijetu, onaj bavarski u Minkenu.

Odradili su klasični update na Oktoberfest modele nazvane “München Made in Germany”, a značajno je napomenuti kako su otporne na tekućine – što će reći da su otporne na pivo, ali i na posljedice previše piva.

adidas 2

adidas 3

Izrađene su od vrhunske kože, a svaki par ima i riječ Prost na bočnoj strani što znači “živjeli” (toliko bauštelskog njemačkog poznamo) i malene perece na petama što je prekrasan detalj.

Adidas je za editorial angažirao austrijsku nogometnu zvijezdu Davida Alabu koji predstavlja momčad Bayern Munchena, ali su uposlili i repera Sidu (sorry, rodijače, kod nas si u “koga? što?” – Sidu) te njemačku model-zvijezdu Lenu Gercke.

adidas munchen

Oktoberfest modeli će biti dostupni od 14. rujna, bacite oko na adidas stranice, možda vam se posreći. A ako nove bebice želite prošetati na Oktoberfestu i testirati koliko su pivootporne – ovogodišnji festival traje od 21. rujna do 6. listopada.

TAGOVIadidas nogomet nogometni oktoberfest tenisice