Style

spasiba!

Aside Banners

Doktor pretvorio stare Adidas trenirke u vrhunske bomberice – ćelava braća Rusi će odlijepiti

Piše , Objavljeno

Otkad smo bili klinci – Adidas je imao posebnu ulogu u našim životima. Imamo dojam da su današnji klinci propustili to čitavo Adidasovo naslijeđe i da se više hajpaju na Nikeov Swoosh, ali tri crte su nekoć bile stil života. Ima li to veze sa socijalističkom tradicijom? Lako moguće, Nike i nije baš uspio penetrirati (da, to smo rekli) na ove prostore jednakom snagom kao njemačka tvrtka čije trenirke želi svatko tko je odrastao u devedesetima. Uostalom – Adidas gornji dijelovi su prepoznatljiviji od Nikeovih zahvaljujući crtama na rukavima. I dalje želimo gotovo svaki track jacket koji ugledamo, bez obzira u kakvom stanju on bio.

Dr. Romanelli je dizajner iz Los Angelesa koji je stare gornje dijelove trenirki pretvorio u jakne koje su svoju formu itekako posudile od “bomberica”. Ključan dizajnerski element u ovoj “re-kreaciji” je svakako Adidasov zaštitini znak – tri crte koje se provlače kroz svaki komad odjeće. Možda je čak i najbolje od svega što nije koristio silne prepoznatljive Adidas Originals modele nego one obične koje tate nose kada idu po kruh u trgovinu ili kada bicikliraju na boćanje.

Romanelli je poznat po pretvaranju starog u novo pa je tako i napravio rukom oslikana kimona izrađena od recikliranih Levisica, ali brate i sestro – jedan je Adidas.

Baci oko na ovo i reci nam što misliš…

♻️♻️ #adidas ? custom for @oneday1change #drxromanelli #drxtalon @pastmadepresent @talonzippers ?

A post shared by DRx Romanelli (@drxromanelli) on

⚗️? custom #adidas ♻️✂️ for @oneday1change #drxromanelli ?? @pastmadepresent ??

A post shared by DRx Romanelli (@drxromanelli) on

Custom #adidas ♻️✂️ jumper for @oneday1change #drxromanelli ?? vintage sourced @pastmadepresent ??

A post shared by DRx Romanelli (@drxromanelli) on

adidaaaaas

adidadadaidias

adidas

TAGOVIadidas custom sneakerhead stil tenisice

Komentiraj