Style

bez kašnjenja i bankrota

Aside Banners

Dosta je dječjih satova, evo vrhunski sat za odraslog muškarca zbog kojeg nećeš bankrotirati

Piše , Objavljeno

Da, voljeli smo satove od bombona, voljeli smo Action Man satove i Swatcheve, kasnije i Casio G-Shockove koji su nam i danas srcu mili, ali ponekad moramo odrasti, odjenuti odijelo i špic-cipele.

Volimo gledati Audemars i Rolex satove, ali stvarnost je ipak nešto malo drukčija. Mislili smo da nema nade za nas, ali onda smo pronašli Vincero kolekciju. Izgledaju jako dobro, a za tu cijenu često dobiješ sat koji izgleda kao da će se raspasti svake sekunde.

Ne i Vincero satovi. Izrađeni su od 316L kirurškog nehrđajućeg čelika (čim je neka brojka i slovo, mora biti dobro) sa kristalnim staklom prekrivenim safirom.

Vincero je pouzdan sat, a nema velike razlike između ovog sata cijene 150 dolara i triput skupljih satova.

Screenshot_16

Tim Nybo, suosnivač Vincera, je izjavio kako sve rade direktno. Da sami nabavljaju i kožu i movemente, da njihov tim provjerava svaki sat i direktno ih dostavljaju mušterijama. Na taj način su eliminirali sve nepotrebne troškove koji se nagomilaju pri razvoju i distribuciji sadržaja.

Pogledaj ponudu satova OVDJE.

Screenshot_19

Ovo nije plaćeni članak, ali ako iz Vincera znaju hrvatski jezik i čitaju nas – znate gdje nas naći da nas pospojite s nekim satovima.

TAGOVIsat style vincero

Komentiraj