Style

unisex

Aside Banners

FILA nam uz pjesmu anđela dala Venom model – trend glomaznih i ružnih tenisica koje želimo se nastavlja

Piše , Objavljeno

Fila je prokopala po svojoj arhivi i od probranih dizajnerskih elemenata su stvorili FILA Venom model koji je očita referenca na modele iz devedesetih godina. Baš na vrijeme kad su se chunky tenisice vratile u modu. Ili baš zbog činjenice da su se chunky tenisice vratile u modu.

FILA izazvala pomamu za svojim oldschool modelima kada su izbacili Disruptor model, nakon toga smo dobili još nekoliko tenisica koje su nam se svidjele, ali nismo ih MORALI imati. Venom moramo imati.

fila venom 2

fila venom 6

fila venom

Vrhunski materijali, colorblocking baš kakav treba biti – crno-bijele tenisice s crvenim ili zelenim elementima. Čak nas “crvena” verzija podsjeća na Spidermana – čiji je najveći neprijatelj upravo Venom (što je ime modela, ako imate attention span zlatne ribice kao što je to često slučaj s nama). Ne vjerujemo da je namjerno, ali je slatka konekcija.

fila venom 3

fila venom 5

Fila Venom stiže u prodavaonice 25. svibnja, a cijena će im biti oko 110 eura. Znatno manje nego što biste platili za Balenciagu Triple S ili slične glomazne tenisice.

Ako želite još ovakvih “ružnih” tenisica – pročitajte naš članak o ružnim tenisicama koje su u trendu klikom OVDJE!

E draga Fila, još da nam samo opet vratiš signature modele Granta Hilla, prvog u nizu nasljednika Michaela Jordana – bili bismo najsretniji.

TAGOVIfila old school sneakerhead tenisice venom

Komentiraj