Style

Aside Banners

Godina je na izmaku, odlučili smo još jednom izbaciti listu najboljih tenisica u 2016.

Piše , Objavljeno

Već smo odradili jedan pregled koji ima nekih sličnosti s ovim pregledom (dva modela su identična i na jednoj i na drugoj listi), ali imamo i mi pravo promijeniti mišljenje. Za vas to samo znači profit jer dobivate samo još više tenisica za razmotriti.

Nike samovezajuće HyperAdapt su revolucionarne, ali nam nisu lijepe, NIKE MAG iz Povratka u budućnost su skupe i teško dobavljive (+ne znamo s čim bi ih iskombinirali), a Yeezy Boost i slične razvikane “high-fashion” šuze nam nisu sjele. Ovo je izbor najboljih tenisica izašlih ove godine u našem izboru. Pokušaj drugi.

nikelab spiridon og

Nike-Zoom-Spiridon-Black-Sport-Red-03

Ma e… NikeLab ubija. Vratili su i Talariju, ali nam je još draži ovaj model. Retro tenisice za trčanje su naša boljka. Crno-srebrno-crveni colorway je SVE.

kith & adidas ultra boost mid

Screenshot_81

Prvi ultra boost mid model (srednje visok jel), a Ronnie Fieg je imao konekciju direktno s Adidas laboratorijem da slože ovu divotu od tenisice. Vjerujemo da će im cijena na resale tržištu biti veća od 1500 dolara sigurno. Toliko su dobre.

acronym i nike lab air presto mid

acronym-nike-air-presto-13

Boje koje iskaču, nevjerojatan model koji je bio toliko tražen da mi, smrtnici u skupljanju tenisica, nismo ni pomislili da ćemo ih ikada imati. Najdraži detalj? Zipper. Složili su i druga dva modela sa suptilnijim bojama, ali imamo dovoljno suptilnih šuza za život.

nike air force 1 low linen

Screenshot_26

Prvi put su izašle u Japanu kao regionalna ekskluziva davne 2001. godine, a ove godine je Nike napokon dozvolio Ronnie Fiegu da “retroizira” ovo vrhunsko izdanje Forsica. Pastelne boje, idealne za crkvu.

nike air force 1 flyknit

Screenshot_25

Jedne od rijetkih šuza koje nije bio problem nabaviti, a predivne su. Najdraži detalj nam je svakako icy dio na potplatima. Sve kombinacije boja su bile odlične, ali nama je najdraža svakako multicolor.

air jordan 11 space jam

jordan-11-space-jam

Kao što se vidi na većini liste, itekako patimo od nostalgije. Space Jam su se vratile ove godine i iako smo od Jordanica voljeli vidjeti i četvorke Cement i Bred jedinice i Flu Game 12, ovo nam je najdraži Air Jordan model ove godine.

pharrell x adidas nmd human race

Screenshot_27

Volimo sve na njima. Osim cijene. I crvene su dobre i zelene su dobre i žute su dobre (koje od milja nazivamo Wu Tang)… Sviđa nam se način na koji su riješene vezice. Bilo je i drugih kvalitetnih NMD izdanja (suradnja s Bapeom, pa Olive Green pa Red Apple), ali Pharrell uvijek pobjeđuje.

J.Crew x New Balance 997 Butterscotch

Rijetkost. I dalje nam nije jasno zašto na našem tržištu forsiraju New Balansice 574, kad ima daleko superiornih modela. Kao npr. 997. Još da ga se dokopati u ovoj Butterscotch verziji. Sneaker Freaker kolaboracija s New Balanceom nazvana 997.5 Tassie Tiger je također bila seksi, baš kao i Concepts verzija 998-ica nazvana Boston Marathon, ali Butterscotch kombo smrdi na vječnost.

nike air more uptempo

Screenshot_24

Ove tenisice su ponovno izdane. Proslavio ih je najpoznatiji sidekick u povijesti košarke – Scottie Pippen koji je dokazao svijetu da nije Jordan jedini koji može prodavati tenisice. Monolitski dizajniran natpis “AIR” je svakako pomogao. Prvi put su se pojavile 1996. godine, a na dvadesetu obljetnicu su se ponovno pronašle u prodaji. Cijena im je 160 dolara, možete ih pronaći i u našim trgovinama.

TAGOVIadidas Nike stil tenisice top lista

Komentiraj