Style

sati za parti

Aside Banners

I Michael Kors se bacio u izradu pametnih satova – imaj tisuću satova u jednom satu

Piše , Objavljeno

Michael Kors je poznato ime u svijetu visoke mode – u koji također spadaju satovi. Sat više nije samo pokazivač vremena, on je statusni simbol i modni dodatak koji svaki outfit može učiniti boljim.

Ako ti je običan sat bacanje novca u vjetar/bunar, možeš se počastiti pametnim satom. Sad se i Michael Kors bacio u smartwatch vode s Access Smartwatchomkoji dolazi u dva oblika – Dylan i Bradshaw. Oba su bazirana na Android Wearu. Dylan je sportski sat namijenjen muškarcima, a Bradshaw (Carrie Bradshaw?) je u izrađen od metala i pravi je izbor za damu željnu android iskustva.

Naličje sata se može mijenjati pa tako dobivate pravog kameleona koji se može pretvoriti u bilo koji sat s analognim dizajnom iz Korsove ponude, a boje možete mijenjati onoliko često koliko želite. Primjerice – ujutro možete imati loadiran kronograf, a navečer digitalni Googleov fit skin koji će pratiti aktivnost u teretani. Ne zvuči loše, ali moramo vidjeti jednog uživo da odlučimo je li to nešto što izgleda dovoljno dobro da zamijeni sat koji smo dobili za krizmu prije 12 godina.

Oba sata dolaze s Qualcomm Snapdragon 2100 procesorom, touchscreenom u boji, zvučnikom, a može i pratiti aktivnost no nema monitor za broj otkucaja srca.

Ovi satovi su savršen izbor za osobe koje vole velike satove jer su stvarno veliki. Lagano su čitljivi na suncu, a moći ćete uskoro mijenjati i remen sata.

Cijena im je 350 dolara.

TAGOVIluksuz michael kors sat smartwatch

Komentiraj