Style

Aside Banners

Izabrali smo najbolje vjetrovke za proljeće, ne moraš nam zahvaljivati

Piše , Objavljeno

Mislili smo da nam je stiglo ljeto s ovim proljećem, ali proživjeli smo nekoliko oluja u zadnjih par dana da smo jednostavno morali usporiti s rastvaranjem spejsbegova s ljetnom odjećom i potražiti “timbe” i vjetrovke.

Ako nemaš vjetrovku, napravili smo ti pregled najzanimljivijih na tržištu pa ti sam odluči.

Dobra vjetrovka će te očuvati od nabrijanih naleta vjetra i nekoliko kapljica kiše, a istovremeno nećeš u njoj prokuhati od znoja zbog manjka dobre ventilacije. Svakako prije kupnje probaj provjeriti komentare kupaca jer ne želiš tretman znojenja kroz kakav prolaze UFC borci da prođu vaganje. Kad zatopli, dovoljno je lagana da ju možeš strpati u ruksak – i to u manji pretinac.

ASOS Overhead Windbreaker

asos

A gle, nismo navikli na ovaj tip windbreakerica, ali su zapravo odlične i isticat ćeš se još više među ekipom koja nosi onaj jedan te isti šuškavac. Oke, sjedanje na kavu s ekipom je malo kompleksno jer kad ju skidaš – postoji šansa da ćeš porušiti sve oko sebe, ali i to se da naučiti.

KUPI OVDJE

Topman šuškanje na najjače

collage

Ova se također navlači preko glave, ali je toliko jednostavna i lijepa da ćeš preživjeti to. Manje su šanse da će ti kapi kiše proći kroz zipper (jer je manje zippera), a imaš i ogroman tobolac naprijed ako trebaš nešto sigurno prenijeti do krek kuće. Cijena mu je 49 funti, pripazi na carine, ne znamo koja je fora s Brexitom i sajtovima.

KUPI OVDJE

Nautica & Urban Outfitters

nauticaaa

Cijena nije mala, 119 dolara, ali je u pitanju retro sportska jakna kakvu će gotovo svatko poželjeti. Nautica je jedan od najprepoznatljivijih brandova koji te čuvaju od vode i vjetra – ima smisla. Još si ožežeš glazbu njihovog kreativnog direktora Lil Yachtya i kruzaš kroz oluju bez ikakvih problema.

KUPI OVDJE

Nike International Windrunner

collage

Ima ona jedna Windrunnerica od Nikea koju svi znaju i koju su svi htjeli imati, ali ova je malo ozbiljnija i ne izgledaš u njoj kao da slušaš Skeptu od jutra do mraka. Ova razbija samo vjetar, zaštitit će te od par kapljica kiše, ali za sveopći potop Agrokor razmjera Nike u ponudi ima i Nike SB Steele jaknu koja je remek-djelo funkcije i dizajna.

KUPI OVDJE

Adidas Skateboarding Colorado Windbreaker

adidaaas

S Adidasom ne možeš promašiti nikad. Našli smo je na UrbanOutfittersu za 89 dolara, ali sigurno uz malo njuškanja možeš iskopati i bolji deal.

KUPI OVDJE

TAGOVIjakne odjeća proljeće vjetrovke

Komentiraj