Style

legenda u legendarnim šuzama

Aside Banners

Kendrick Lamar objavio spoken word ‘The Classic’ gdje roka legendarne Reebokice Classic Leather

Reebok Classic i dobitnik preko nekoliko Grammyja – Kendrick Lamar i dalje nastavljaju uspješnu suradnju kada su u pitanju kultne Reebok Classic Leather tenisice.

Piše , Objavljeno

Novi video s Kendrickom “The Classic” je režirao Colin Tilley čiji je spot za Kendrickovu stvar Alright bio nominiran za Grammy u kategoriji spot godine.

Bilo je pitanje s kojim brandom vrhunskih tenisica će Kendrick potpisati ugovor, ali Reebok je riješio taj potpis na dnu papira i brzo su izašli s Reebok Ventilatoricama koje je Kendrick nosio čitavo vrijeme, a čini se kako je došlo vrijeme da i legendarni model Classic Leather dobije malo svjetla reflektora.

PowerPoint Presentation

Kendrick je objavio video spot pod naslovom „The Classic“ kojim odaje priznanje tradicionalnoj autentičnosti Reebok Classic Leather tenisice i svojoj intimnoj povezanosti s brendom. U prošlosti je Kendrick dizajnirao Ventilatorice i Classic Leatherice koje su kritizirale i zagovarale pomirenje kalifornijskih bandi Bloodse i Cripse kroz važan dio hip hop kulture – tenisice.

Classic Leather s bojama Bloodsa i Cripsa = legendaran model o kojem će se pričati desetljećima

Classic Leather s bojama Bloodsa i Cripsa = legendaran model o kojem će se pričati desetljećima

Ovaj novi video uradak svojom estetikom oslikava Kendrickova osobna iskustva, prisjećanja, putovanje prema prosvijetljenju i snazi kako da ostane vjeran samom sebi unatoč brojnim preprekama i promjenama, baš kao što je i Reebok tijekom svih ovih godina zadržao autentičnost.

Ne znamo za vas – ali mi se osjećamo puni sebe kad imamo dobre šuze na nogama. Zato podržavamo vezu i partnerstvo Kendricka i Reeboka – jer zagovaraju istu stvar.

„From the very heart of me, belief becomes action and no distractions will take my eyes off the prize. Greatness is my goal, but there is failure on the way. Full of insecurity, self hate, and doubt. But what I can’t control can’t confine me. And what I can’t do can’t stop me. This is how I express myself, not how I follow others expectations but how I stay true….“

Video završava pozivajući gledatelje na neustrašivost i vjernost vlastitim riječima. Upravo taj video je dokaz da reklama ne mora gurati proizvod u lice već da može pružiti i kvalitetan te jako vrijedan sadržaj.

Ipak – radi se o Kendricku, čovjeku koji izdaje samo maestralne albume. Posljednji album untitled unmastered je kolekcija pjesama koje nisu ušle na njegov album To Pimp A Butterfly, a i dalje su nevjerojatne. Uskoro ćemo odraditi pregled najboljih albuma dosad izdanih u 2016. i očekuj Kendricka tamo.

Opaska: autor je napisao ovu objavu u kričavim Reebok Ventilatoricama.

TAGOVIglazba Kendrick Lamar reebok

Komentiraj