Style

ovo sigurno boli

Aside Banners

Koliko traje lasersko uklanjanje 100 tetovaža? Poznati komičar je otkrio na teži način

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Pete Davidson je komičar koji je vrhunac svoje slave doživio prije par godina i nije imalo veze s njegovim poslom. Naime – bio je zaručnik Ariane Grande i tabloidi su ga pratili na svakom koraku. Apsolutno nepravedno jer je Pete super lik. Ovaj komičar je otvoreno pričao o problemima s mentalnim zdravljem, u SNL-u je ostavio trag, a sve više je aktivan i kao glumac. King of Staten Island je polu-autobiografski film o njegovom životu koji svakako zaslužuje da ga pogledate, a gledat ćemo ga i u The Suicide Squadu, novom filmu Jamesa Gunna.

Osim karijere i ljubavnog života, poznat je i po pretjeranim i često nesuvislim tetovažama po cijelom tijelu. Koliko nesuvislim? Tetovirao je na sebe Hillary Clinton.

27-godišnjak je sada požalio sve te tretmane iglama s tintom. Prije šest mjeseci je počeo s uklanjanjem tetovaža, a izjavio je kako će mu trebati barem dvije godine da ukloni sve te tetovaže s kože.

U reklami za Smartwater je prvi put progovorio o uklanjanju svojih tetovaža – što je jednako bizarno, ali savršeno ga opisuje.

Nakon uklanjanja tetovaža, potrebno je mjesec dana da koža na tretiranom mjestu zaraste. Izjavio je kako bi do tridesete godine trebao biti bez ijedne tetovaže.

Nagađamo da je to zbog sve većih filmskih angažmana – sigurni smo da nije lako sjediti na šminkanju dok ti par sati prekrivaju svu tu tintu. A možda ih je samo prerastao.

TAGOVIPete Davidson tetovaže