Style

superjunaci među nama

Aside Banners

Marvel i Adidas se vole: nakon Dragonballa i Game of Thronesa, Adidas nam daje Avengerse

Piše , Objavljeno

Osim sportaša i glazbenika, Adidas i dalje surađuje s modnim superzvijezdama kako bi svojim fanovima pružili luksuzne tenisice i odjevne predmete, ali u posljednjih nekoliko godina su pronašli i novi poslovni model koji oduševljava fanove diljem svijeta.

Imali smo Dragonball suradnju koja je u Adidas kamp dovela i ljude koji nisu bili nabrijani na tenisice, a nedavno smo dobili i nekoliko posebnih Game of Thrones modela.

Idući korak?

A gle – premijera Avengers: Endgamea je iza ugla, ovo je jedan od iščekivanijih filmova godine, ako ne i desetljeća. Kino-ulaznice gore, igračke i majice se prodaju na sve strane pa je logično da i Adidas želi dio kolača.

Nova kolekcija se zove Heroes Among Us i kroz nju Adidas slavi vlastite sportaše. To su James Harden, Damian Lillard, John Wall, ali i legenda Tracy McGrady te košarkašica Candace Parker.

Ako samo bacite pogled na njihove modele bit će vam jasno koga iz Marvel svemira predstavljaju. Iron Man mora biti tu, Captain America i Captain Marvel boje su također prisutne, a Nick Fury i Black Panther imaju svoje modele.

marvel-adidas-dame-5-black-panther

marvel-adidas-harden-vol-3-iron-man

marvel-adidas-n3xt-l3v3l-captain-america

marvel-adidas-pro-vision-captain-marvel

marvel-adidas-t-mac-1-nick-fury

U SAD-u je premijera Avengersa 26. travnja, istog datuma će i ovi posebni modeli biti dostupni na adidas.com shopu te u određenim trgovinama. Hoće li sneakershopovi u Hrvatskoj prepoznati priliku i biti dio sveopće pomame za all superhero everything pokretom?

TAGOVIadidas avengers marvel sneakerhead tenisice

Komentiraj