Style

Aside Banners

Mbappe i Lebron nas obasipaju šuzama, je li ovo početak super-suradnji?

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Nike / Idesh Edit

S obzirom na to koliko Nike ima sportaša pod svojim krovom – mogu raditi što god požele. Također, ne odmaže činjenica da imaju dovoljno resursa (čitaj: puno love) da mnoge ideje provedu u djelo.

Ovaj put su centru priče dva vrhunska sportaša, možda ste čuli za njih. Pričamo o Mbappéu i LeBronu. Njih dvojicu je Nike spojio kako bi odradili jednu super kolaboraciju koju mi nazivamo “super-kolaboracija”. Konkretnije, zajedničkim snagama su stvorili redizajnirane varijacije svojih popularnih LeBron 18 tenisica i Mercurial kopački.

Nekoliko sličnih motiva se provlači na oba modela – dupli Nikeov Swoosh, slična paleta boja, zajednički logo i nogometno-košarkaški teren.

The Chosen 2 šuze će biti dostupne od 9. siječnja u Nike online trgovinama, a kako je Nikeova online dostupnost sve bolja i bolja što se tiče i Lijepe naše – možemo se nadati da ćemo biti u prilici dokopati se novih LeBronica.

Dio zarade će se donirati udrugama koje su osnovale ove dvije superzvijezde – udruga IBKM od Mbappéa te The LeBron James Family Foundation.

To im je bila i idejna nit vodilja kroz sve – pokazati da su i dalje “dečki s kvarta” koji žele pomoći i vratiti zajednici.

Dakle, bit ćemo cool i učiniti neku dobru stvar. Win-win situacija.