Style

tattoo majstori su pali na tjeme

Aside Banners

Muškarci pobjeđuju ćelavost tetoviranjem kose na glavi

Piše , Objavljeno

I sami smo na svojoj koži osjetili što znači gubljenje kose, a statistike govore kako smo među 2/3 muškaraca koji su iskusili taj problem prije 35 godine u različitim oblicima.

Teško je boriti se s vremenom i biologijom, pogotovo kad imamo vrlo malo realnih opcija na raspolaganju. U pilule, tinkture i masti ne vjerujemo previše, češljanje preko “Zidaneice” je pokret očajnika, presađivanje kose nas straši i skupo je, tupe ne dolazi u obzir, tetoviranje… Čekaj, čekaj… Tetoviranje?

Tetoviranje tisuću folikula na ćelavo tjeme zvuči kao jako loša ideja, ali nakon što smo pogledali Instagram profil Scalp Clinica – moramo priznati da ova ideja uopće ne izgleda toliko loše.

Pomoći će ti da ne izgledaš “full Moby”, izgledat će kao petodnevni izrast nakon brijanja na nulu. Ali pripremi se za mindfuck.

Evo ga.

Jedini problem je što ćeš stalno morati brijati glavu da bi izgledalo kao da imaš kose. Whuuuuut?

Scalp Micro USA iz New Yorka nudi tretman gubitka kose uz pomoć mikropigmentacije tjemena. To je samo fancy naziv za tetoviranje tisuću točkica kako bi izgledalo da stvarno imaš kosu.

Cijena transplantacije kose je oko 10 tisuća dolara. Ovo tetoviranje će te izaći 2000 dolara. Čak i da si platiš let u New York, jeftinije te izađe od transplantacije.

Ako ćeš zbog ovoga biti sretniji, posjeti Scalp.com i spakuj kofere. Ali ako ti neka lijepa dama prođe rukom kroz “kosu” u trenucima strasti, bit će iznenađena i morat ćeš puno toga objasniti.

TAGOVIćelavost kosa muškarci stil

Komentiraj