Style

Iznenađujuće

Aside Banners

Najljepše Crocsice ikad?! Suradnja između Crocsa i kultnog brenda iznenadila je mnoge

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram/@levis,@crocs/Canva

Najpoznatiji brend traperica, Levi’s, ovaj se put udružio s kultnim brendom Crocs, a rezultat suradnje par je Crocsica koje su ugodno iznenadile obožavatelje oba brenda.

Nakon uspjeha prvog para Levi’s All-Terrain Clog Crocsica koji je izašao u prodaju prošloga ljeta, nije čudno da su kolekciji odlučili dodati još dva para traper Crocsica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Levi’s (@levis)

Iako neobičan spoj trapera i Crocsica na prvu ne zvuči kao dobitna kombinacija, mnogi modni portali, poput Highsnobiety.com, nova izdanja traper Crocsica nazivaju najljepšim do sad.

Čak su i pratitelji ovih brendova na Instagramu, u komentarima ispod videa koji najavljuje kolaboraciju, podijelili svoje oduševljenje ovom suradnjom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Levi’s (@levis)

„Ne mogu vjerovati da ozbiljno razmišljam o tome da kupim par Crocsica“, napisao je jedan komentator, dok je drugi izrazio svoje zadovoljstvo zbog suradnje između njegovih najdražih brendova.

Standardni model u klasičnim Levi’s bojama, košta 70 dolara i dostupan je na njihovoj službenoj stranici, a oba model All-Terrain Clog Crocsica rasprodana su u samo nekoliko dana.

TAGOVILevi's All-Terrain Clog Crocsice Levi's x Crocs najljepše Crocsice neočekivana suradnja traper Crocsice