Style

samo najljepše za torzo

Aside Banners

Najljepši nogometni dresovi koji izgledaju dobro i izvan travnjaka – sportski stil na kvadrat

Piše , Objavljeno

Osoba koja kaže kako nogometni dresovi nikako ne mogu funkcionirati izvan nogometnih travnjaka i tribina, očito ne pazi na svjetske trendove. Diljem svijeta se streetwear i high fashion brandovi uključuju u dizajn nogometnih dresova, a čak je pomalo zaboravljeni i pregaženi Umbro je uskrsnuo zbog pomame za nogometnim dresovima.

Izdvojili smo klupske dresove, uglavnom najnovije, ali ima tu i starih klupskih i reprezentativnih nad kojima slinimo. Obučeš traperice (ovisno o boji dresa, nemoj da na rozi Juventusov dres obučeš neke “tata mi ih je nosio prije 15 godina” presvijetle traperice), tenisice, šiltericu ako imaš i to ti to. Šilterica ne smije biti nijedan drugi klub na svijetu, a bome ni isti. Ne možeš na srcu nositi Barcelonu, a na glavi LA Lakerse ili New York Yankeese. Ako trebaš detaljnije o ovom, javi nam se.

Evo dresova u kojima ćeš izgledati dobro. Nijedan nije preuzak da ti zaustavi cirkulaciju kao stari Romini dresovi ili novi Tottenhamovi.

Bayern Munchen, najnoviji domaći

Ekipa iz Bavarske je opet na tronu, osvojili Bundesligu opet pa su predstavili i nove dresove za iduću sezonu koji težu inspiraciju čupaju iz dresova sedamdesetih godina. Autentičan dres će koštati 120 dolara, a čak i ako nisi klasični gastarbajter u Njemačkoj koji po defaultu navija za Munčen, nabavu ovog dresa bi mogao razmotriti jer je stvarno top.

Celtic, znaš koji

Ovaj dres je vjerojatno jedini koji možemo nositi u svim oblicima i u svim prilikama. Kombinacija boja fantastična, nosi nevjerojatno značenje – bez obzira što je i portugalski Sporting imao zeleno-bijele pruge, zna se kome one zapravo pripadaju.

Ako ti zeleno-bijele pruge nisu baš najdraže, probaj sa dresom Queens Park Rangersa u plavo-bijeloj kombinaciji.

#QPR

A post shared by Queens Park Rangers (@qeensparkrangers) on

Sao Paulo, domaći dres

Nekoć bi bilo teško doći do ovog dresa, ali sad ti je na raspolaganju cio internet. Brazilci imaju stila, reprezentativni dresovi su im uvijek predivni i nose se u svim prilikama (nama je najdraži gostujući plavi) pa ni Sao Paulo nije iznimka. Provjeri ga ovdje.

Ajax za goste

Ajax postaje opak i iako svijetu neće dati novog Davidsa ili Seedorfa, Kluiverta bi već mogli jer Patrickov mali igra za Kopljanike iz nizozemskog glavnog grada. Dresovi Ajaxa su uvijek bili prepoznatljivi, ali ovaj put smo izabrali crni tretman za nešto manje upadljiv look. Oduševljeni smo, možda i najdraži nam dres iz ove sezone.

A usput evo i modni brand Patta iz Amsterdama koji je počupao inspiraciju od Ajaxa…

Pumas

Meksičke Pume imaju jedan od najupečatljivijih dresova ove sezone. Sve je pretrpano, detalja posvuda, a iznad svega se kesi jedna Puma. Nike je napravio dobar posao s Pumasima, sigurno će te ljudi zapamtiti ako ikada odjeneš ovo – a i dobar je dres za početak razgovora jer nisi lik koji nosi dres od Barce ili Uniteda.

Koji je tebi najljepši nogometni dres svih vremena?

TAGOVIdresovi moda nogomet stil

Komentiraj