Style

they're back

Aside Banners

Najružnije tenisice se vraćaju na naše ulice! Balenciaga upecala Adidas za suradnju

Piše , Objavljeno

Izvor: Twitter Screenshot

Nagledali smo se Balenciaginih Triple S tenisica kroz godine – i na društvenim mrežama, ali i na zagrebačkim ulicama, često u meta-trenucima kao što su fotkanje wannabe influencerica za društvene mreže.

Triple S tenisice su bile šok modnoj industriji i započele su Balenciaginu igru “što sve možemo prodati ljudima koji pate na naš brand”. Ime “Triple S” znači triple sole i označava tri potplata koja su zakeljena na gornjište tenisice, tako da su ovo praktički bile platformke iako to nije potvrđeno službeno.

S vremena na vrijeme ih vidimo na ulicama, ali prošlo je puno od njihove eksplozije pa je to sada samo maleni postotak u odnosu na prije nekoliko godina.

I danas saznajemo da su se Balenciaga i Adidas udružili za novu verziju Triple S tenisica, ovaj put s poznate tri crte – a ništa više ne govori “Balkan današnjice” od kombinacije preskupe Balenciage sa squatting slav tradicijom legendarnog Adidasa.

Adidas je službeno najavio tenisice na svojim profilima na društvenim mrežama, ali Internetom već kruže fotografije različitih verzija modela.

Na Twitteru smo mogli vidjeti i da ih Pharrell Williams promovira, to je to, stiže ogroman push ovog novog, ali starog modela. Nema nazad. Ništa nije originalno, sve je reciklirano.

TAGOVIadidas balenciaga fashion moda tenisice