Style

futura!

Aside Banners

Najskuplje tenisice koje smo ikad poželjeli su ova futuristička čuda modnog diva Balenciage

Piše , Objavljeno

Inače ne podnosimo tenisice koje izbacuju modne kuće specijalizirane za visoku modu. Zašto? Nikad nisu dizajnirane onako kako nam paše, a imamo dojam da su iste te kuće uvidjele koliko se novca ima na tržištu tenisica (i općenito sportske odjeće) pa izbacuju tenisice sazdane od visoko kvalitetnih materijala, ali toliko skupe da se ne bismo usudili potrčati za loptom u njima. Možda ne bi ni izdržale malo jači wear&tear. Mi se uvijek ložimo na sve što potječe iz sportskog svijeta – sve najkice, Pume, adidaske, reebokice, ma sve sve. Nismo niti pomislili da ćemo početi sliniti za tenisicom čija je cijena debelo iznad uobičajenih 150-200 dolara za nove sportske modele.

11153244MA_12_n_a

Balenciaga je izbacila iznenađenje godine. Tenisice koje neodoljivo podsjećaju na Nikeove Mercurial Superfly, samo što ove izgledaju još jednostavnije i udobnije. Nikad nismo vjerovali da futurizam može biti ovako jednostavan, ali ove tenisice se sastoje samo od geometrijskog, potpuno bijelog potplata i sivog gornjišta koje izgleda kao obična čarapa. I dalje nam nije jasno kako smo ovoliko oduševljeni. Možda nas podsjećaju na djetinjstvo i želju da budemo neupadljive ninje, ali nekako sumnjamo da možeš biti neupadljiv ako ovo čudo imaš na nogama.

11153244MA_12_n_a

Cure nam prigovaraju i za tenisice koje iskopamo u outletu, ove od 545 dolara nikako neće proći – ali hej, siromašni sneakerhead može sanjati.

Cijena – 545 dolara OVDJE.

TAGOVIbalenciaga tenisice visoka moda

Komentiraj