Style

srećice pumice

Aside Banners

Nakon Rihanne, Weeknda i Kylie Jenner, Puma surađuje s Ulicom Sezam – a mi sretni kao mala djeca!

Piše , Objavljeno

Mi ćemo uvijek biti balavi klinci koji sline za svim šarenim i popkulturalnim. Najnovije na listi naših želja je suradnja između Sesame Streeta i Pume. Dva slavna Pumina modela, Suede i Basket, će biti okrunjeni dizajnovima koji uključuju Cookie Monstera (Keksojed na hrvatskom!), Elma i ostale. Suede su idealan model za čupave likove, a Basket dolazi u crnoj i bijeloj varijanti.

puma-sesame-street-sneakers-01

puma-sesame-street-sneakers-03

puma-sesame-street-sneakers-04 (1)

Ulica Sezam je jedna od televizijskih emisija koja je početkom druge polovice dvadesetog stoljeća donijela osnovno obrazovanje u brojna zapostavljena kućanstva diljem Amerike (i jedna od prvih emisija koja je zastupala rasnu različitost) te je pretvorila televiziju u dvostrani medij, medij koji pruža djeci barem nekakav oblik interakcije koja je itekako korisna. Brojna djeca su se prvi put upoznali s brojevima i slovima upravo zahvaljujući Hensonovim lutkama.

Nakon suradnje s Kylie Jenner koja je odgovorna za zatupljivanje mladeži, Pume se okrenula i likovima koji prosvjetljuju klince diljem svijeta. Mi smo oduševljeni iako tehnički nismo klinci.

Cijena će im biti oko 100 dolara, a premijeru će doživjeti za par dana, 10. ožujka.

TAGOVIpuma sesame street ulica sezam

Komentiraj