Style

pivo svuda, pa i na patikama

Aside Banners

Nakon tenisica za 420, Adidas izbacio i tenisice za Oktoberfest koje su otporne na pivo i… riganje!

Piše , Objavljeno

Adidas podržava poroke, a mi smo sasvim u redu s tim. Prvo smo dobili tenisice za 420, prekrasne sive u koji možeš sakriti zalihu trave (o kojima smo pisali OVDJE), a sada su prešli i na pivo.

Adidas također slavi Oktoberfest i to sa stilom. Ove godine su odlučili napraviti posebno izdanje klasičnog modela München – baš za Oktoberfest koji se i održava u tom gradu. Naravno da inspiracija dolazi iz legendarnih bavarskih kožnih hlača pa je tako i ovaj posebni model napravljen od visokokvalitetne kože i ostalih vrhunskih materijala.

adidas-munchen-oktoberfest-02

adidas-munchen-oktoberfest-03

Ono što posebno vrijedi istakuti je DPBR premaz koji doslovno znači “durable puke and beer repellent” i čini tenisice otpornima na pivo, ali i posljedice piva znane kao “povraćanje”. Nema lijepog načina da to kažemo, sorry.

Nakon što popiješ 5-6 jednolitrenih krigli (znanih kao Mass), bit će ti loše. Čak i da si trijezan na Oktoberfestu (gotovo neizvedivo, a ako je izvedivo – zapravo si jedina tužna osoba tamo), piva i ovog drugog ima svuda.

Bili smo na Oktoberfestu jednom, tenisice nisu najbolje završile – otad su služile samo za krečenje i festivale, ali Adidas München DPBR imaju šanse jutro nakon Oktoberfesta posjetiti i neku bavarsku katedralu. Što najviše volimo na Oktoberfestu? Osim piva – dirndl, žensku “nošnju” koja posebno ističe naš najdraži ženski atribut (njih dva). Pa uskoči u ove Adidaske bez ikakve brige, ako zaboraviš i ono malo njemačkog jezika jer si vidio neki dobar dirndl – tenisice će ti pomoći da spasiš stvar jer na njima piše PROST što znači “Živjeli” (ili “Uzdravlje”, koga briga). Nazdravljati sa strancima, nema boljeg, pogotovo ako si siguran da će ti stopala ostati suha i čista.

adidas-muenchen-made-in-germany-by9805-mood-2

adidas-munchen-oktoberfest-04

Cijena im je 199 eura na 43einhalbu, uzmi dok ima.

TAGOVIadidas njemačka oktoberfest pivo tenisice

Komentiraj