Style

Zmija me za zglob ugrizla

Aside Banners

Nevjerojatno detaljan Montblanc “zmijski” sat izrađen samo u tri primjerka

Piše , Objavljeno

Montblanc slavi 110 godina postojanja, a novim modelom sata odaju počast prvoj seriji nalivpera koja je nastala 1909. godine.

Ovaj sat nećete posjedovati – bez obzira koliko novca imate.

Villeret Tourbillon Bi-Cylindrique 110th Years Anniversary je sat napravljen u samo tri primjerka. Montblanc voli komplicirati stvari pa pa tako novi Tourbillon ima duplu cilindričnu oprugu kod oznake za 12 sati, a kretanje kazaljki se osigurava ručnim navijanjem – i svakodnevno navijanje će svakako produbiti vezu vlasnika sa satom. Ako veza nije dovoljno duboka nakon iskeširanog bogatstva.

Sat dolazi u velikom 52mm kućištu. Svaka komponenta sata je ručno ispolirana i ukrašena tradicionalnim tehnikama, a svakako najprepoznatljiviji detalj je zmija omotana oko brojčanika. Svaka, pa i najmanja, zmijina ljuska je ugravirana ručno. Možda zmija nije omiljeni motiv kršćana i zakletih ljubitelja Gryffindora, ali ovim motivom se odaje očast “Rouge et Noir” kolekciji nalivpera koja je imala sličan dizajn i sigurno će pronaći svoje fanove.

Cijena još nije poznata, ali sigurno neće ići ispod 250 tisuća dolara. Nekako si mislimo da su sva tri primjerka već rezervirana, jedan od trojice je sigurno neki glupi reper.

TAGOVImoderan muškarac montblanc muškarac sat stil

Komentiraj