Style

you'll never walk old-fashioned

Aside Banners

New Balance slavi svoj Liverpool s novim tenisicama, ako si među Redsima – i ti ćeš

Piše , Objavljeno

Da, posve je jasno da se identificiramo s filmovima, TV serijama, bendovima, brendovima, popularnim osobama i sportskim klubovima.

Nije ni čudno što još uvijek imamo majice na bendove iz srednje škole, ali i dresove Zvonimira Bobana i Thierryja Henryja. Te stvari puno govore o nama – govore nama samima, ali i govore svim ljudima koji nas vide.

U posljednje vrijeme su nogometni klubovi žešće zašli u sferu mode pa tako imamo PSG koji je praktički postao modni brand, Juventus koji je promijenio puno toga kako bi išao u korak s modnim svijetom, klubove koji mijenjaju dresove kako bi digli potražnju, a evo napokon imamo i svijet tenisica koji reflektira ovo stanje na tržištu.

Tako je New Balance odlučio proslaviti svoje trenutno najvažnije ambasadore – Liverpool. Popularni model 997 su odjenuli u boje Liverpoolove gostujuće garniture dresova. Sivo/bijele boje uz neke detalje u navy plavoj i crvenoj boji.

Na jeziku možete pronaći poznati logo – slavnu pticu koja ponosno stoji (i nikad ne hoda sama – zato će hodati uz tebe).

new balance liverpool away gornjište

Liverpool LFC Away 997 tenisice možeš pronaći po cijeni od 100 eura na službenoj NB stranici, što je sasvim pristojna cijena za tenisice u 2019. godini. Nekako očekujemo i cijeli crveni model koji će nositi ime LFC Home. Samo čekamo!

New Balance je style – baš kao i Liverpool!

TAGOVIliverpool new balance nogomet nogometni tenisice