Style

kad su bomba

Aside Banners

Neymar prije finala Lige prvaka nosio ženske tenisice

Piše , Objavljeno

Neymar je jedan od bolje odjevenih nogometaša u posljednje vrijeme, ako izuzmemo eksperimentiranja sa životinjskim uzorcima i čudnim materijalima, ali očito je da voli pokazati svoj modni izričaj na svakoj pozornici koje se domogne.

Možda i nema veće pozornice od finala Lige prvaka. Naravno, na terenu je morao nositi dres svog tima, ali je tunel postao nova modna pista – i u nogometu i u košarci.

Zvijezda PSG-a je u tunelu uparila klasično odijelo s kravatom te ženskim tenisicama.

Te ženske tenisice su OFF WHITE i Air Jordan suradnja na klasičnom modelu Air Jordan 4 “Sail” koje su izdane primarno za žene. Većina ljudi koja je htjela kupiti ove tenisice je ostala skenjana jer izdanih primjeraka ni nije bilo puno. Neymar, naravno, ima i veza u Jordan brandu, a i novca ako treba pa se on domogao para. Inicijalna cijena im je bila 199 dolara, ali sada iz druge ruke koštaju preko tisuću dolara.

Kad je najavljeno da će Off White Air Jordan 4 “Sail” izaći u ženskim veličinama, nisu svi to najbolje primili, ali glavna njuška Off Whitea Virgil Abloh je pokazao da bi sneaker kultura trebala češće uključivati žene.

View this post on Instagram

[ 8 / 27 / 2020 ] “quotations”

A post shared by Aleazar (@og.apex) on

Neymar je pokazao da razmišlja izvan kutije te da se ne opterećuje nepotrebnim stvarima. Ako je tenisica dobra i staneš u nju – zašto ne? Neymar nosi broj 41, to je taman prijelaz iz ženskih u muške brojeve. Nekad mu zamjeramo valjanje po terenu, ali čovjek je pokazao da je gospodin s ovim potezom i da ga boli briga što kritičari misle.

Mi smo isto takvi, samo što ne zarađujemo milijune i nikad se nećemo dokopati ovog modela.

TAGOVIneymar off white tenisice virgil abloh