Style

nigerija gear

Aside Banners

Nigerijski dres za Svjetsko nogometno prvenstvo ruši rekorde – a prvenstvo nije ni počelo!

Piše , Objavljeno

Nogometni fanovi se itekako pripremaju za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, a u proces pripreme spada i nabavka navijačkih rekvizita u kojima svakako ponajviše prednjače dresovi.

Nigerijski nogometni savez je već objavio kako su primili preko 3 milijuna prednarudžbi za Nike reprezentativni dres – time rušeći rekord za afričke momčadi, a čak su i neki od najvećih nogometnih klubova ostali iza nigerijskih divnih dresova.

Kad si klinac počneš navijati za klubove i reprezentacije zbog dresova, a određeni igrači ti postaju najdraži upravo zbog dostupnosti njihova dresa ili barem Panini sličica. Dresovi su oduvijek bili važni, pogotovo u novoj streetwear klimi gdje se sve više i više nose nogometni dresovi.

Nike je ove godine napravio uistinu vrhunski posao s dresom nigerijske reprezentacije. Volimo mi naše “kockice”, ali Nigerija ima uvjerljivo najljepše dresove na Svjetskom. Zasad. Iako će vjerojatno tako i ostati. Pa pogledajte to samo…

nigeria world cup kit 2

nigeria world cup kit 3

Nigerijski dres je nešto što bismo i sami htjeli nositi… Svuda! Da bar dođu do finala, samo da ove dresove gledamo što češće. A nije ni popratna oprema loša – trenirke, buckethatovi, sve…

Dres izlazi 29. svibnja – a cijena će mu biti 85 dolara. Možda da ga ubacimo u “košaricu” i mi?

TAGOVInigerija nogomet nogometni svjetsko nogometno prvenstvo

Komentiraj