Style

intergalaktične

Aside Banners

Nike Air Force 1 i NASA – toliko svemirske da ih moramo imati

Piše , Objavljeno

Suede ilitiga brušena kože nam je jedan od najdražih materijala na tenisicama, nikako na jaknama jer smo iz Seinfelda naučili da to nikad ne prođe dobro. Ali kad uzmeš suede i od njega izradiš Air Force jedinice – bolje ne ide. Ili ipak?

Ide, ide! Još uvijek je neslužbeno (pih) – ali dizajn novih Air Forceica je inspiriran NASA-om. Da, NASA već vidimo svuda, na tenisicama, ali i svim ostalim odjevnim predmetima iz svih fast fashion lanaca. I nije nas briga. NASA nikad neće prestati biti kul, bez obzira koliko tržište bilo zasićeno. I najbolje od svega – ove Forsice uopće nemaju očite NASA simbole, ali svaki poznavatelj će uočiti o čemu se radi po uzorku na poznatom Swoosh znaku.

Nike Air Force 1 “NASA” $100

A post shared by Active Athlete (@activeathlete88) on

Možeš se uvijek i pohvaliti s grafikom na ulošku – astronaut koji drži zastavu na kojoj piše Nike, samo pobrini se da imaš čarape bez rupa te da uložak nije prekriven dlakama kućnih ljubimaca kao što se nama često zna dogoditi.

Iduće godine slavimo 50 godina od slijetanja na Mjesec, moramo biti spremni.

Uostalom – prekratak je život da furamo samo bijele forsice. Cijena će im biti 100 dolara kad izađu, kod nas nešto malo više zbog različitih poreza. Jedva čekamo.

U igri je također i Air Huarache model, ali samo fors.

Nike Huarache “NASA” $120

A post shared by Active Athlete (@activeathlete88) on

TAGOVIair force 1 dizajn nasa Nike style svemir

Komentiraj