Style

uzmi nam pare!

Aside Banners

Nike ima novi hit koji moram imati – šlape koje nemaju veze s tenisicama i prodaju se brzinom svjetlosti

Piše , Objavljeno

Sve što se događa oko nas mijenja način na koji se odijevamo. Kad moram do grada, malo se više potrudim oko outfita nego nekoć ranije. Nažalost, rijetko izlazim. Prije sam bar svaki dan išao na posao. Sad ni to.

Radi se od doma. Ne idemo u ured. Preventive radi.

Danas imam puno posla. Teško nalazim motivaciju pa danas nisam u kratkim hlačama već sam iznimno odlučio obući košulju i hlače. Ali i dalje radim od doma. Nema smisla da mi se stopala saftaju u bilo kojem paru Jordanica koje nosim. Na nogama su šlape. Natikače. Papuče. Ne znam kako ih zoveš, ali one ljetne, gumene za plažu. Nikeove SolarSoft. Ovaj članak nije o njima. Ovaj članak je o nečem s čim ih želim zamijeniti.

Prvi Nikeov model namijenjen za – “doing nothing”. Ajme duša mi se rastapa.

FA20-Offline-Nike-Sportswear_35_hd_1600

FA20-Offline-Nike-Sportswear_53_hd_1600

Nike je imao asa u rukavu za ova vremena. Izbacili su siluetu kojom sam oduševljen. Malo papuča, malo sandala, malo fluffiness from outer space. Ime im je Offline. Anti-tenisica. Izgledaju najudobnije ikad, podsjećaju me na high-tech sandale kakve viđam po blogovima i IG profilima koje pratim, samo što je takva obuća na cijeni, cijeni kakva meni i mom bankovno računu ne pristaje najbolje. Ipak radim do doma umjesto s neke plaže na Baliju.

FA20-Offline-Nike-Sportswear_26_hd_1600

Maloprodajna cijena Nike Offline modela je 120 dolara. Neću u njima igrati košarku (osim bacanja papira od Snickersa u kantu), neću skejtati, neću čak ni potrčati za tramvajem u njima. Čini se kao dobra investicija.

Rasprodane su, ali nove boje dolaze. DAJTE NAM NOVE BOJE!!!

Nemam pojma što, nemam pojma kako, ali ja ih želim.

TAGOVIkarantena Nike obuća papuče tenisice