Style

ak je zima nije lav

Aside Banners

Nike preradio jedan od svojih najčudnijih modela – sad je spreman za kiše i snijeg

Piše , Objavljeno

Inače nismo fanovi prerade tenisica u nešto nalik čizmama, nešto što može podnijeti sve vremenske uvjete jer onda gubimo fleksibilnost, a hrpa dodatnih slojeva često poružni različite modele. Nike Air Footscape su jedan od rijetkih primjera kada smo sretni jer se dogodila ova “zimizacija”.

Air Footscape su lagane i čudne tenisice s vezicama sa strane stopala, reakcije javnosti su uglavnom negativne, ali svatko tko ih je nosio – zna zašto ih treba nositi. Osim izazivanja reakcija gdje god kročili, uistinu su udobne.

nike-air-footscape-mid-utility-outdoor-reboot-5 nike-air-footscape-mid-utility-outdoor-reboot-8 nike-air-footscape-mid-utility-outdoor-reboot-6

Nike je odlučio “pojačati” Footscape za zimu i tako je nastao ovaj Air Footscape Mid Utility model koji je zadržao asimetričan sustav vezanja, ali ga je dotjerao kako bi se tenisice još lakše mogle obući. Sada s njima uistinu možete biti spremni za nadolazeću zimu koju (kao i svaku) najavljuju kao brutalnu i okrutnu.

nike-air-footscape-mid-utility-outdoor-reboot-3 nike-air-footscape-mid-utility-outdoor-reboot-1

Dolazi u dvije verzije, nazvane su “Green” i “Mushroom” (malo razmislite o konotacijama ta dva naziva), a cijena će im biti 175 dolara. Dostupne će biti na Nikeovom online storeu – koji dostavlja i u Hrvatsku.

TAGOVIair footscape Nike sneakerhead tenisice za zimu zima

Komentiraj