Style

da ti ne bude zima

Aside Banners

North Face lansira nove jakne – možeš u njima i na Himalaju, ali vjerojatno nećeš

Piše , Objavljeno

North Face je kompanija utemeljena davne 1966. godine i početna misija im je bila pružiti penjačima kvalitetne odjevne predmete, ali su negdje putem eksplodirali i postali jedan od najželjenijih odjevnih predmeta za hladnije dijelove godine – čak i djevojkama koje idu na manikuru i likovima koji izlaze iz auta u grijanu garažu.

I nema apsolutno ništa loše u tome.

Nova serija jakni se ne razlikuje pretjerano od nekih prošlih serija, možda imaš već nešto slično u ormaru pa možeš i potpuno preskočiti novi drip drop, ali ako si već ovdje u članku – znači da želiš još!

northface

13. studenog North Face izbacuje novu seriju svojih jakni u kojima možeš i na Himalaju. Himalayan Jacket je nešto što nam treba, čak i kada smo prelijeni za penjanje na Sljeme. Prepoznatljivo kombiniranje boja, materijali otporni na vodu i niske temperature te logo koji nam škakljika fensi su razlozi zbog kojih se želimo ogrnuti u ovaj sinonim za toplinu i nepothlađene udove.

Izrađena od najlona s toplim, sintetičkim punjenjem, kapuljačom, štitnikom za bradu (ali nemoj upasti u tučnjavu misleći da će ti pomoći) – ŽELIMO!

Daj vidi ti te boje.

northface 5

northface 4

northface 3

northface 2

Gdje ćemo ih moći pronaći? Na internetima i na nekim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, ali ubacimo im ime jednom kad nam pošalju ček. Ili bar po jednu jaknu u svakoj boji.