Style

trendseteri smo

Aside Banners

Nosiš plastičnu bocu s vodom od pola litre? Ako želiš biti IN, galoni vode su postali modni dodatak

Piše , Objavljeno

Izvor: Autorska

Smijali su nam se. Upirali su prstom u nas. Govorili su nam “Što će ti taj kanister. LOL”, a mi smo im govorili “Pusti me na miru, Franjo”.

Osjećali smo se sami, tužni, nitko nas nije razumio. Mi smo uvidjeli veliku uštedu vremena, praktičnost, nismo trebali stalno točiti vode. I točno znaš koliko vode popiješ kroz dan, što je super važno, pogotovo ako treniraš.

Neočekivano se dogodio preokret u našim životima – počeli smo viđati fotografije poznatih influencerica, glumica i sl. kako žongliraju s jednako velikim bocama po svjetskim asfaltima i tada smo shvatili – mi smo trendsetteri!

Jučer su nam se rugali, a danas žele naše dvolitrene boce. E, pa ne može. Sada kada Kylie Jenner fura tu bocu je cool, a kada Idesh tipkač članaka to fura onda je: “Ajme gle ga…” Pogodi tko je sada cool klinac.

Uglavnom, mali kanisteri su postali modni dodatak, a vjerujemo kako će im popularnost rasti jer je retro i pomalo apsurdno. Ako ste te sreće, možete pronaći boce koje imaju držače za mobitele.

Samo, zapamtite gdje ste prvi put vidjeli i čuli da su galoni cool stvar! (Iako je galon zapravo 3.7 litara, ali sve je to galon)

I ne zaboravite:

TAGOVIhidratacija trendovi voda zdravlje